TEŠKO MI JE KAO ĐOKOVIĆU! Maja Gojković lupa za sve pare!
Foto: EPA/ANDREJ ISAKOVIĆ, Filip Plavčić

ludilo!

TEŠKO MI JE KAO ĐOKOVIĆU! Maja Gojković lupa za sve pare!

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković nije uzela reket u ruke, ali je umislila da je Novak Đoković!

Objavljeno:

Često po pokretu usana vidite da i Novak Đoković, koji je idol svuda u svetu, opsuje. Jednostavno, pritisak je tako veliki da ne možete da izdržite, rekla predsednica parlamenta

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković nije uzela reket u ruke, ali je umislila da je Novak Đoković!

KO SE PLAŠI DA KAŽE NEŠTO PROTIV MENE? Hit razgovor Ane Brnabić sa novinarima o medijskoj slobodi

foto: Fonet

U nameri da se opravda zbog drskog i neprimerenog „ribanja“ generalnog sekretara parlamenta Svetislave Bulajić, Gojkovićeva je rekla da joj je teško da predsedava parlamentom i da joj se desi da i ona podlegne pritisku, baš kao i najbolji srpski teniser.

- Često po pokretu usana vidite da i Novak Đoković, koji je idol svuda u svetu, opsuje. Jednostavno, pritisak je tako veliki da ne možete da izdržite... Teško mi je. Ja sam kao i svaki običan čovek... Pogrešila sam očigledno, u jednom trenutku sam povisila ton na generalnog sekretara. Meni je krivo zbog toga, iako, očigledno, na drugi način ne bismo nastavili rad - objasnila je juče predsednica Skupštine za jednu televiziju.

Kako je napomenula, problem je i „lični animozitet generalne sekretarke prema zamenicima“.

- Imala sam opstrukcije ne samo od parlamentaraca nego i sa druge strane. Generalni sekretar nekoliko dana unazad, pa i meseci, ne radi dobro svoj posao. Službe iz nekih razloga nisu htele da je prate. Dobijali smo stalno loše podatke - izjavila je Gojkovićeva dva dana pošto je u živom prenosu sednice drsko poručila saradnici Bulajić:

„Odlazi, odmah, videćeš ako me još jednom dovedeš u zabludu. Odlazi odmah i donesi mi podatke“.

Nedavno je Maja Gojković glumila i čuvenog naučnika Alberta Ajnštajna pošto je morala da se dobro pripremi za sastanak s generalnim direktorom Međunarodne agencije za atomsku energiju Jukijem Amanom. Tema je bila nuklearna sigurnost i predsednica srpskog parlamenta je uveravala svog sagovornika zašto je značajan ulazak Srbije u Savet guvernera ove organizacije.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.