VEROVALI ILI NE, I ĐUKA BIZON JE SNIMIO VIDEO KAKO DA ŽIVITE ZDRAV ŽIVOT! Poslanik smršao, pa sponzorisao svoj klip društvenim mrežama! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

moler zna kako

VEROVALI ILI NE, I ĐUKA BIZON JE SNIMIO VIDEO KAKO DA ŽIVITE ZDRAV ŽIVOT! Poslanik smršao, pa sponzorisao svoj klip društvenim mrežama! (VIDEO)

- Morate da prelomite u glavi i kažete "ja to mogu". Bez lekara ne krećite u mršavljenje, već idite na pregled, naglasio je Đukanović

Objavljeno:

U današnje vreme, dobar izgled vam može predstavljati "kraći put" iliti prečicu do ostvarenja snova. Bilo da maštate o glumačkoj karijeri, pevačkoj, manekenskoj, biti fit znači dosta toga. Ipak, kada je reč o politici i političkim funkcijama, kao da vladaju obrnuta pravila.

LEGENDE DEVEDESETIH OPET JAŠU! Šešeljevog ličnog lekara i bivšeg julovca Vlada Srbije postavila na čelo jedne od najvećih bolnica u državi!

foto: Fonet

Uzmimo na primer, Vladimira Đukanovića Đuku i setimo se koliko je on kuburio s kilogramima. I sam je priznao da nije vodio računa o svom zdravlju i izgledu, ali je izgleda odlučio da "prelomi".

Naime, on se ozbiljno zabrinuo za svoje zdravlje, skinuo je značajan broj kilograma, a ima i sponzorisane objave o tome na Instagramu. Ipak, nije odoleo, već se pohvalio svojim izgledom na društvenim mrežama, ali je i snimio jedan edukativni tekst.

- Dobio sam na desetine različitih poruka što preko društvenih mreža, što preko sms-a da ljudima objasnim kako sam skinuo ogromnu kilažu koju sam dosada imao i kako sam doterao liniju. Valjda i drugi misle da će tako da skinu, ali moram da vas razočaram da to ne ide baš tako, rekao je Đuka.

foto: Dragana Udovičić

- Ja to nisam radio zbog estetike, već zbog bežanja od surove činjenice da sam od nečega oboleo, ali sam došao u fazu da skoro postanem šećeraš, moj organizam je rezistenan na insulin. To je Dijabetes 2.

On je upozorio ljude da vode računa o svom zdravlju i da imaju obavezne lekarske preglede, ali je svestan da ljudi samo žele da skinu kilažu. Ipak, Đuka upozorava da treba tražiti uzrok, i da je zdravstvena kultura neophodna.

Nakon toga, Đuka je objasnio kako funkcioniše život kad imate dijabetes i zatim se zahvalio Bogu, supruzi i klinici koja ga je spasila "od potpune katastrofe".

Tvrdi kako nije ništa specijalno jeo, ali da se gojenje desilo zbog stresa i neredovne ishrane.

foto: Stefan Jokić

- Neredovna ishrana je katastrofalna jer organizam mora da radi. Zato bebe jedu na tri sata, tako morate i vi, organizam mora da bude aktivan, da bi metabolizam radio. Ono što morate da uradite je sledeće, morate da prelomite u glavi i kažete "ja to mogu". Bez lekara ne krećite u to, već morate da odete na pregled, naglasio je Đukanović.

On je takođe upozorio kako ne treba "pametovati", već treba otići kod lekara i slušati savete, bez kršenja.

- Ako odete na slavu, možete samo da gledate. Nema alkohola, nema nazdravljanja, nema ničeg slatkog, gaziranog. Jedino što smete da konzumirate je kafa, limunada, ali ne i ceđena narandža jer ima veliki glikemijski sastav, odnosno veliku količinu šećera.

On je takođe rekao da treba zaboraviti grickalice, čips, mlečne proizvode, osim jogurta i kiselog mleka s malim procentom masti.

- Zaboravite sve što volite i što ste konzumirali. Poštujte satnicu, i nemojte da kršite ništa jer samo tako možete uspeti. Slušajte lekare i ne izbegavajte lekarske kontrole jer su one odličan motiv, ali vam tamo mogu reći koliko ste masnih naslaga zapravo skinuli. Poenta je u ubrzavanju metabolizma. Zato vas molim, prelomite u vašim glavama i budite iskreni prema sebi, završava Đukanović.

Poslušajte njegove savete:

Zanimljivo je da ovaj klip iskače svako malo na Fejsbuku i Instagramu, čak i onima koji ne prate Đuku Bizona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.