Vučić: Nije najbolje da beogradski izbori budu u decembru, ali neću se protiviti!
Foto: EPA/Nikos Arvanitidis

bira se gradonačelnik

Vučić: Nije najbolje da beogradski izbori budu u decembru, ali neću se protiviti!

- Rugaju mi se da obilazim "sirotinju", a ja sam ponosan što vodim brigu o svim građanima Srbije - poručio predsednik

Objavljeno:

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne misli da je najbolje da izbori za Skupštinu Beograda budu u decembru, ali je naveo da se neće protiviti toj odluci.

Upitan o tome da li je doneta odluka o beogradskim izborima, Vučić je rekao da o tim izborima nije razmišljao.

ĐILAS, ŠAPIĆ, ĐURIČKO ILI VUJOVIĆ: Ko će biti novi gradonačelnik Beograda? (ANKETA)

Beogradski izbori NEĆE biti održani u seprtembru, a SNS sprema KANDIDATA IZNENAĐENJA

GRAD SE ŠMINKA, DELI SE POMOĆ, OVO ZNAČI SAMO JEDNO - VLAST SE SPREMA ZA BIRALIŠTA: Izbori za Beograd u novembru?!

NEĆE PRIČU O KURTI I MURTI: Pitali smo opoziciju zašto se ne dogovore oko kandidata u BG, odgovor jedne stranke je OBJASNIO!

- Uopšte nisam razmišljao o tome, juče sam kasnio na taj sastanak (beogradskog odbora SNS). Nebojša (Stefanović) je rekao da oni razmišljaju o izborima koji treba da budu u decembru. Ja sam rekao da ne mislim da je to baš najbolje, ali neću da se protivim - rekao je Vučić novinarima u Krepoljinu kod Žagubice.

Predsednik Srbije je rekao da je ponosan što obilazi sve krajeve Srbije, pa i one najsiromašnije, dodajući da opozicija koja mu se zbog toga ruga, samo to i zna da radi.

foto: Fonet

- Njih siromašni i ne zanimaju, oni bi samo da dođu na vlast. Moji politički protivnici su me do sad 500 puta pobedili samo ne u realnom životu - rekao je predsednik Srbije.

On je dodao da je stranačkim kolegama rekao da na beogradskim izborima mogu da stave njegovo ime ako im je potrebno, ali da bi u budućnost to moglo da bude teško. - Ja sam rekao ljudi idite i nemojte da se plašite... Idite i pobedite", rekao je Vučić, a na pitanje da li je u redu da SNS koristi njegovo ime na lokalnim izborima, od je kazao: "Zašto ne bi bilo u redu da koriste moje ime. Ja sam predsednik Srbije, ali sam i dalje predsednik stranke. Doprineo sam i borim se sa njima da Beograd i svi naši gradovi izgledaju lepše - rekao je Vučić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.