Vulin ima stan od ČETVRT MILIONA EVRA, a nije roditeljima uveo kanalizaciju!
Foto: Dragana Udovičić

ma, nemoguće!

Vulin ima stan od ČETVRT MILIONA EVRA, a nije roditeljima uveo kanalizaciju!

Ministar nikako da da konkretno i logično objašnjenje za poreklo novca kojim je kupio stan

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin poslednjih dana je u žiži javnosti, sve zbog veoma sumnjive kupovine stana na Zvezdari.

Iako pokušava danima da da neko objašnjenje za poreklo novca kojim je "kupio" luksuznu nekretninu od 107 kvadrata na Zvezdari koju je platio 244.620 evra, ministar se samo "zakopava" sve više, jer svaka naredna izjava je sve nelogičnija.

VULIN TVRDI DA JE 23 PUTA UNEO PO 9.000 EVRA U SRBIJU!!! Da li možete da verujete da ministar OVAKO pravda pare od TETKE IZ KANADE?!?

SREĆAN BUDI ZNAJ DA IMAŠ U KANADI TETKU! Srbin napisao pesmicu o Vulinu koju MORATE DA PROČITATE!

Vulin ne prestaje da skandalizuje: Novac za stan je mogao da mi da i kum Željko Mitrović!

DA LI JE OVO NAJVEĆA NEBULOZA KOJU JE VULIN IZREKAO? Čoveče, kako te nije sramota da pričaš ovakve stvari?!

Na televiziji "Pink" novopečeni ministar je juče "dao objašnjenje" za spornu kupovinu stana, međutim, teško da ga je bilo ko razumeo, jer nikakakvim dokazom, niti logičnim objašnjenjem nije opravdao kupovinu stana.

Štaviše, u tom "objašnjenju" otkrio je jednu, i ne tako pohvalnu informaciju - da njegovi roditelji žive na Fruškoj gori u kući bez kanalizacije.

foto: Dragan Kadić

- Sada govorim kao čovek, a ne kao političar. Moji roditelji žive na Fruškoj gori u kući bez kanalizacije. Fotografisali su nas dok smo kopali septičku jamu ispred te kuće i izmislili da kuća ima bazen i vredi 50 hiljada - rekao je Vulin.

Morate priznati da je sramota što je ministar Aleksandar Vulin dozvolio da mu roditelji žive u kući bez kanalizacije, dok se on s porodicom "baškari" u luksuznom stanu od skoro četvrt miliona evra.

Ministar odbrane nikako ne može da dokaže poreklo više od 200.000 evra kojima je kupio stan. Prvo je ispričao da je stan kupio od prodaje nekretnine (koja je iznosila 38.000 evra), a kasnije je promenio iskaz pa je rekao da novac pozajmio od suprugine tetke iz Kanade.

Nikakvo logično objašnjenje nije dao kako bi opravdao poreklo novca kojim je kupio ovu luksuznu nekretninu na Zvezdari, već danima upada u sve nelogičnije situacije, i to svojim izjavama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.