Dojčinoviću, testiraj se na drogu u MEDICINSKOJ USTANOVI: Novo saopštenje VULINOVE STRANKE je najjače dosad!
Foto: PS

smehotres

Dojčinoviću, testiraj se na drogu u MEDICINSKOJ USTANOVI: Novo saopštenje VULINOVE STRANKE je najjače dosad!

"Ponovo pitamo Stevana Dojčinovića, da li je konačno zakazao termin za testiranje na droge u nekoj od medecinskih ustanova?" - piše u saopštenju

Objavljeno: 19:39h

Posle otkrića skandaloznih podataka o imovini ministra Vulina, koje je objavio portal KRIK, i odbijanja prvog čoveka ministarstva odbrane da objasni odakle mu pare za stan od 250.000 evra, Pokret socijalista je počeo da izbacuje saopštenja u kojima se, uglavnom, napada Stevan Dojčinović, glavni urednik KRIK-a.

Nijednom rečju ni Vulin, ni njegova stranka, nisu objasnili odakle ministru novac i, na kraju, da li je priča o "tetki iz Kanade" bila namerno plasirana loša šala ili su zaista poverovali da će nako da "proguta" ovakvo objašnjenje u zemlji koja konkuriše za članstvo u Evropskoj uniji.

U najnovijem saopštenju, međutim, postoji jedna zanimljiva greška.

Prenosimo ga onako kako smo ga pronašli na sajtu Pokreta socijalista, u nadi da je reč "medecinski" bila greška u kucanju, a ne odraz nečijeg obrazovanja.

"Pokret socijalista ponovo ističe da mediji, koji danima napadaju Aleksandra Vulina, jedino objavljuju laži i svakog ko je poželeo da slaže i uvredi našeg predsednika i njegovu porodicu.

Objavljujete baš sve, osim naših odgovora, jer vama istina nikada nije odgovarala.

Ponovo pitamo Stevana Dojčinovića, da li je konačno zakazao termin za testiranje na droge u nekoj od medecinskih ustanova?

Podsećamo Dojčinovića da je, danas, četvrti dan od kako nije uspeo da nas demantuje i da se prethodno podvrgne testu na narkotike.

Iskreno, mi bismo voleli da se mladi Stevan testira, da nas demantuje, da dokaže da nije uživalac narkotika, Soroševog i Rokfelerovog novca, nadamo se, iako znamo da tražimo nemoguće.

Služba za informisanje

Pokret socijalista"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.