TETKA IZ KANADE JE GLAVNA FORA U SRBIJI: Hit reakcije na VULINOVO OBJAŠNJENJE VEKA (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ma daaaaaaaaaj!

TETKA IZ KANADE JE GLAVNA FORA U SRBIJI: Hit reakcije na VULINOVO OBJAŠNJENJE VEKA (FOTO)

Tetki samo da odnese lek!

Objavljeno: 10:49h

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ne može da dokaže poreklo više od 200.000 evra kojima je kupio stan. Agenciji za borbu protiv korupcije dao je neuverljivo objašnjenje da je novac pozajmio od suprugine tetke iz Kanade. Zbog sumnje da je počinio krivično delo, Agencija ga je prijavila tužilaštvu koje je dve godine kasnije obustavilo postupak, piše Krik.

TETKA IZ KANADE MI DALA 200.000 EVRA DA KUPIM STAN: Vulin NE MOŽE da dokaže poreklo novca kojim je kupio luksuznu nekretninu!

Vulin je po zakonu bio obavezan da prijavi imovinu i prihode Agenciji za borbu protiv korupcije – uključujući i novi stan.

Aleksandar Vulin i njegova supruga Nataša kupili su u julu 2012. trosoban stan u jednoj od modernih zgrada koje su u to vreme izgrađene na Zvezdari, u širem centru Beograda.

foto: Nemanja Pančić

Upravo ova nekretnina na njega će baciti sumnju dve godine kasnije, kada Agencija bude proveravala podatke koje joj je dostavio.

Osim što je utvrdila da Vulin nije imao legalno stečen novac za kupovinu, Agencija je otkrila i brojne druge nelogičnosti.

No, opravdanje da je novac dala "tetka" mnogima je danas bilo inspiracija pa je Tviter "goreo" od prozivki na račun ministra Vulina.

Ovo su neke od njih.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.