Vučić u obilasku Beograda na vodi: U APRILU se očekuje useljenje prvih stanara!
Foto: Fonet

sve teče po planu

Vučić u obilasku Beograda na vodi: U APRILU se očekuje useljenje prvih stanara!

Vučić je obišao oko 700 radnika koji svakodnevno rade na projektu

Objavljeno: 16:39h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa gradonačlnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta "Beograd na vodi".

Predsednik Srbije je, prenosi Blic, naveo da radovi teku po planu, kao i da se sledće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara.

Vučić je obišao oko 700 radnika koji svakodnevno rade na projektu, na kojem su angažovane domaće firme, a građevinski radovi na izgradnji temelja za tržni centar kreću u narednih desetak dana.

Do kraja godine se očekuje početak postavljanja temeljne ploče za kulu Beograd koja će biti visoka 168 metara i koja će predstavljati novi simbol Beograda.

foto: Filip Plavčić

Tržni centar, površine preko 140.000 metara kvadratnih biće najveći tržni centar u ovom delu Evrope i time će biti obezbeđena ne samo nova radna mesta već i razvoj trgovinske industrije i turizma, navodi se u saopštenju, prenosi taj list.

Generalni direktor Belgrade Waterfront-a Nikola Nedeljković rekao je da se od samog početka razvoja projekta primenjuju najviši svetski standardi i najbolja međunarodna praksa u oblasti gradnje.

"Dosadašnji napredak u izgradnji i razvoju projekta je izvanredan, a to najbolje dokazuje činjenica da su nedavno završeni armirano-betonska konstrukcija BW Residences i postavljanje šipova za BW Galeriju i Kulu Beograd. Predstojeći glavni radovi na Kuli Beograd predstavljaju veliki korak u ovom jedinstvenom projektu u Srbiji - izjavio je Nedeljković.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.