Saša Mirković u pritvoru štrajkuje glađu!
Foto: Beta

odlučio

Saša Mirković u pritvoru štrajkuje glađu!

To je potvrdila Anka Mirković, Sašina majka...

Objavljeno:

Saša Mirković, bivši predsednik skupštine Zaječara, koji se nalazi u pritvoru do 30 dana, zbog sumnje da je oštetio gradski budžet za oko 14 miliona dinara, štrajkuje glađu od 11. septembra.

To nam je potvrdila Anka Mirković, Sašina majka.

IDE IZA REŠETAKA: Saši Mirkoviću određen pritvor do 30 dana! A ACA LUKAS - ON JE DOBRO PROŠAO!

foto: Zorana Jevtić

- Nakon hapšenja, Sašu su iz Beograda dovezli u našu porodičnu kuću u Zaječaru gde su desetak policajaca skoro tri sata vršili pretres. Saša je bio sa njima i kazao da štrajkuje glađu i žeđu. Kroz plač sam ga molila da uzme makar gutljaj vode, ali je on i to odbio. Zato je i bio na Urgentnom centru gde su mu davali infuzije. Bojim se za njegovo zdravlje. On je uhapšen po političkoj osnovi, to je svima jasno! – kazala nam je Anka Mirković.

Saša Mirković uhapšen je u ponedeljak ujutru oko sedam sati u svom stanu u Beogradu. Policija je pretresla stan, a zatim i kuću Mirkovića koja se nalazi u Beogradu. Nakon toga sproveden je u Zaječar.

- Pretresli su nam kuću, skoro tri sata su tražili neki dokaz protiv Saše, ali ništa nisu našli. Pregledali su svaki papirić. Volela bih da ga što pre posetim, ali tek danas možemo suprug i ja da izvadimo dokumentaciju koja omogućava posete – kaže majka Anka.

Minak Keković, VD Upravnik Okružnog zatvora u Zaječaru, kazao nam je da ne može davati nikakve informacije vezane za Mirkovića jer to nije u njegovoj nadležnosti.

Kako nezvanično saznajemo, za prikupljanje dokaza protiv Saše Mirkovića zadužena je beogradska Služba za borbu protiv organizovanog kriminala.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.