ROKOVI? KOJI BRE ROKOVI: Pomoćnik ministra jednom izjavom POKAZAO SVE ŠTO NE VALJA U SRPSKOJ POLITICI!
Foto: Fonet

bruka

ROKOVI? KOJI BRE ROKOVI: Pomoćnik ministra jednom izjavom POKAZAO SVE ŠTO NE VALJA U SRPSKOJ POLITICI!

- Rokovi su, kao i obično što su rokovi u Srbiji, imamo neke rokove zadate, optimisti smo kada su u pitanju rokovi. Koliko ih baš postižemo, to svi vi i mi dobro znamo. Trudićemo se da ih dostignemo. Ako ih ne dostignemo, kasnićemo, ni prvi ni zadnji put - rekao je Backović i ostao živ

Objavljeno:

Pomoćnik ministra pravde zadužen za evropske integracije Čedomir Backović jednom izjavom pokazao je kakvo je zaista stanje u srpskoj politici i zašto smo tu gde jesmo.

Ovaj visoki državni dužnosnik, kojeg smo, na neki način, izabrali da zastupa naše interese, imao je nastup na marginama okruglog stola o izmenama Ustava Srbije u delu koji se odnosi na pravosuđe.

Backović je, pre početka skupa, na kome su učestvovali predstavnici državnih institucija, nevladinih organizacija i stručnih udruženja, novinarima rekao da ima velika očekivanja od rasprave, zbog "bogatstva različitosti mišljenja, interesa, frustracija", pošto je to suština demokratije.

Upitan za rokove, on je izjavio sledeće:

"Rokovi su, kao i obično što su rokovi u Srbiji, imamo neke rokove zadate, optimisti smo kada su u pitanju rokovi. Koliko ih baš postižemo, to svi vi i mi dobro znamo. Trudićemo se da ih dostignemo. Ako ih ne dostignemo, kasnićemo, ni prvi ni zadnji put."

Šta reći?

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.