GRAĐANI IZVIŽDALI gradonačelnika Labana koji je pretio čoveku da će mu ČUPATI GRKLJAN!
Foto: Printscreen Youtube

izviždali gradonačelnika

GRAĐANI IZVIŽDALI gradonačelnika Labana koji je pretio čoveku da će mu ČUPATI GRKLJAN!

Svečana sednica Skupštine grada Subotice održana je u velikoj većnici Gradske kuće

Objavljeno:

Podizanjem zastave, svečanom sednicom Skupštine grada, dodelom zvanja Počasni građanin, uz aplauz, pištaljke, zvižduke i pojačano obezbeđenje danas je obeležen Dan grada Subotice.

Tokom ceremonije podizanja zastave ispred Gradske kuće, gradonačelnika Subotice Bogdana Labana i predsednika Skupštine grada Tivadara Bunforda, pratili su i aplauz i zvižduci okupljenih građana, ali je događaj protekao bez incidenata. Svečana sednica Skupštine grada Subotice održana je u velikoj većnici Gradske kuće, a ispred glavnog ulaza se po prvi put nalazio i skener kroz koji su gosti i građani morali prethodno da prođu. Na svečanoj sednici su mogli da prisustvuju samo gosti koji su se nalazili na spisku, pa su pojedini građani morali da napuste zgradu Gradske kuće.

foto: Printscreen / Youtube

Zvanje Počasnog građanina dodeljeno je inženjeru agronomije Andriji Peić Tukuljcu, a priznanje Pro Urbe rimokatoličkom svešteniku, dirigentu i muzičkom pedagogu Čabi Pašku, slikaru amateru Ivanu Šarčeviću i likovnom umetniku, keramičaru Lajošu Vekonju. Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban je rekao da sa ponosom ističe da je Subotica višenacionalni grad u kome žive mnoge zajednice koje su dale doprinos razvoju ovog grada. - Subotica nastavlja da se razvija u duhu tradicije, a da istovremeno odgovora svim zahtevima modernog doba. Zahvalni smo svima, našim gradjanima, gradskim ustanovama i preduzećima i svim saradnicima, a sve u korist našeg grada - kazao je Laban. Gradonačelnik Subotice i funkcioner SNS-a Bogdan Laban potvrdio je početkom nedelje da je pretio Vladimiru Polovini da će mu "iščupati grkljan", ali je demantovao optužbe da je tog čoveka i šamarao, i izvinio se zbog "neprimerenog" rečnika koji je koristio.

Poslušajte kako je Bogdan Laban vređao Vladimira Polovinu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.