PRIMITIVAN, PRIMITIVNIJI, NAPREDNJAK? Psuju, prete smrću, šamaraju... Ovo su svi ispadi bahatih SNS kadrova! (VIDEO)
Foto: Youtube, Beta, Nebojša Mandić

dokle bre ljudi više?

PRIMITIVAN, PRIMITIVNIJI, NAPREDNJAK? Psuju, prete smrću, šamaraju... Ovo su svi ispadi bahatih SNS kadrova! (VIDEO)

Od 2012. godine su na vlasti, a spisak ispada je pozamašan

Objavljeno:

Bahate vožnje, tuče, pretnje... Ne, ne pričamo o gradskim mangupima, već o SNS kadrovima koji "vedre i oblače" Srbijom.

Od 2012. godine su na vlasti, a spisak ispada je pozamašan! Mi smo se prisetili nekih od ispada funkcionera na vlasti.

#Labanove pretnje "betonskim nogama"

Srbija je nakon što je Espreso.co.rs došao u posed snimka pretnji koje je gradonačelnik Subotice i kadar SNS izrekao profesoru Polovini, ostala nema.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

"Betonske noge", "čupanje grkljana" - deo su vokabulara čoveka koji vodi Suboticu.

I to, sudeći po njemu, nisu pretenje smrću.

foto: Youtube printscreen

#Kad Spaskovski "časti" uvredama

foto: Beta / Miloš Miškov

Sećate li se kada je Blagoje Spaskovski, generalni direktor Rudarsko – topioničarskog basena (RTB) "Bor" izvređao radnike jedne privatne firme u Boru jer su negodovali zbog lepljenja plakata SNS? Tada je i jednoj ženskoj osobi koja se bunila pretio da će da je gađa telefonom, ali je i izvređao govoreći joj "marš odavde da te više ne vidim, vidi kako si ružna, gle kako si ružna".

MARŠ ODAVDE, KAKO SI RUŽNA! PIJANI BAHATI NAPREDNJAK je ovako vređao žene, a SNS ga nagradila umesto da ga smeni! (VIDEO)

#Glas ili otkaz!

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom se čuje neimenovani funkcioner SNS iz Bora u žustroj raspravi sa rukovodiocima preduzeća, kao i članovima SNS-a oko sigurnih glasova ove partije. Na snimku se čuju pretnje otkazima radnicama koje nisu poslušni!

Evo i snimka!

foto: Espreso

#Magacin za paketiće

Jovan Knežević, predsednik Mesnog odbora SNS Dorćol i pomoćnik sekretara za zdravstvo Grada Beograda zloupotrebio je svoju poziciju i resurse Grada Beograda i to usred “bela dana”.

Naime, Knežević je snimljen kako uzurpira prostor bivše ambulante u Dubrovačkoj ulici. Zajedno sa svojim “kolegama” ovaj funkcioner Grada Beograda pretvorio je ovaj prostor u magacin za šećer, ulje i ostale SNS “paketiće”, pisao je portal Starogradski.

#Štedljivi poslanik

Poslanik Srpske napredne stranke Vučeta Tošković je 2013. godine u holu Skupštine Srbije verbalno napao snimatelja Novinske agencije Fonet, a potom je isključio reflektor neophodan za rad kamera, uz obrazloženje da se troši struja koju on plaća.

Anđelković je kazao da mu je poslanik SNS Tošković pretio da će da ga prebije, a nazvao ga je i "gilipterom i konjinom".

Incident je prijavljen skupštinskom obezbeđenju.

#Tuča sa građanima

Demokratska stranka optužila je 2015.godine kandidata Srpske napredne stranke za predsednika opštine Kovačica Zorana Savanova i njegovog sina Stefana da tuku građane u toj banatskoj varošici! DS je objavio i snimak tuče u restoranu „Relaks“!

#Luda vožnja

foto: Nebojša Mandić

Narodni poslanik Igor Bečić iz Vrbasa zaustavljen je 2013. godine u Novom Sadu zbog korišćenja „blinkera“ - specijalne crveno-plave rotacije koja je rezervisana isključivo za najviše državne zvaničnike!

Saobraćajna policija zaustavila je Bečića u Ulici Cara Dušana kod broja 41, jer je na svom automobilu, „škodi superb“ beogradske registracije, imao „blinkere“, koji nisu bili uključeni. Saobraćajci su od poslanika zatražili da skine blinkere i da im ih preda. Bečić ih je skinuo, ali nije hteo da ih preda, već je ušao u auto i odmah pozvao nekoga mobilnim telefonom. Novinari Kurira, koji su bili na licu mesta, čuli su kako se Bečić poziva na jednu visoku ličnost iz saobraćajne policije, iz vrha MUP.

Vredno je spomenuti i kolegu iz Trstenika:

ali i Gašića, kralja SNS ispada:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.