TAKO JE GOVORIO ĐUKA: Skupili smo sve bisere SNS poslanika, i ne, nije bilo lako!
Foto: Stefan Jokić

pčelica maja

TAKO JE GOVORIO ĐUKA: Skupili smo sve bisere SNS poslanika, i ne, nije bilo lako!

Pre nekoliko dana bez srama Đukanović je podržao nasilnika o kom je Espreso više puta pisao

Objavljeno:

Vladimir Đukanović, poslanik SNS je u javnosti poznat kao osoba opčinjena Vučićevim kultom ličnosti.

Javno je priznao, i čak i na to bio ponosan, da je nekad "botovao" za današnjeg predsednika Srbije. U javnosti je, kao jedan od najogorčenijih "poltrona" vladajuće stranke, više buta prozivan.

A kakve ga izjave i biseri prate poslednjih godina, to ni ne čudi...

Poslednji put se još jednom "genijalnom" izjavom oglasio danas kad je preko Fejsbuka dao "punu podšku" (tako je napisao, nije naša greška) gradonačelniku Subotice Bogdanu Labanu, koji je pretio profesoru građevinskog fakulteta Vladimiru Polovini da će mu iščupati grkljan i pojesti ga kao njegov pitbul!

JEZIVO: Đuka BIZON podržao GRADONAČELNIKA SILEDŽIJU koji preti ljudima da će im IŠČUPATI I POJESTI GRKLJAN!

Javno, i bez srama, Đukanović je podržao nasilnika o kom je Espreso više puta pisao.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

Inače, Đukanović koji je po zanimanju diplomirani pravnik ljude koji nisu bili za SRS, SPS, DSS nekada je nazivao "prozapadni kerovi koji otvoreno pokazuju koliko mrze Srbiju". Ovo je inače njegova izjava od 3. aprila 2008.godine.

Ostala je upamćena i njegova izjava kad je rekao da smatra da je "evolucija pokušaj negiranja da je sve nastalo od Boga i da u školama ne treba učiti takve stvari!"

Majke ti? Poslanik SNS tvrdi da je čovek nastao od Boga, a ne od majmuna?!? (FOTO)

foto: Espreso.co.rs

A da se podsetimo inauguracije predsednika Aleksandra Vučića kao dan koji je obeležilo čak šest napada na novinare, među kojima i novinarka Espresa.

Ono što je usledilo potom, bilo je još šokantnije. Povodom napada na novinare oglasili su se mnogi političari i organizacije, a jedan od njih je i narodni poslanik SNS-a Vladimir Đukanović, koji je, malo je reći, šokirao javnost.

Naime, on je na Tviteru napisao:

- Svako ko dodje na tuđi skup sa namerom da provocira uopšte mi ga nije žao ako popije šljagu. Bio to neko iz SNS ili bilo koje druge opcije - napisao je on.

foto: PRINTSCREEN/TWITTER

Pljuvao je Đukanović, logično, i po onima koji su protiv Vučića.

SAČEKALA ME JE GRUPA IZBEGLIH IZ LUDNICE: Đuka opleo po demonstrantima i izneo jake uvrede!

Demonstranti su se ponovo okupili na Trgu republike, a neki su bili ispred Skupštine, gde su čekali političare da izađu i krenu na inauguraciju. Ovu masu primetio je poslanik Vladimir Đukanović i žestoko osuo paljbu po njima na društvenim mrežama.

Naime, za grupu koja je na ulice izašla da bi protestovala zbog "lažne inauguracije predsednika izabranog na nelegitimnim izborima" on je rekao sledeće:

- Grupa izbeglih iz ludnice čekala nas je ispred Skupštine. Svima sam poslao poljubac.

foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Narodni poslanik je tada sebi dozvolio da demonstrante nazove "grupom izbeglih iz ludnice" i na taj način ih etiketira kao duševno bolesne osobe.

Da li je ovo politički korektno?

O korektnosti kad je njegovo ime u pitanju, nema reči. Jer - on se nije libio ni da pljuje po bolesnoj deci.

Fondacija Budi human poslala je poruke građanima gde ih obaveštava na koji način mogu pomoći bolesnim mališanima, ali i odraslima na mesečnom nivou. To je novina koja do sad nije postojala. Ona znači da mesečno izdvajate 200 dinara za sve korisnike ove pomoći, i naravno reč je o dobrovoljnoj opciji.

Komentar Vladimira Đukanovića na pomoć pri lečenju bolesne dece bio je sledeći:

- Ovo je baš jadno. Znači, suština je da se stavi do znanja da Šapić stoji iza lečenja dece radi svoje kampanje u Beogradu. Užas!

foto: Printskrin / Budihuman.rs

Dok je pomoć bolesnima omalovažavao, veličao je ratne zločince.

Naime, narodna poslanica i članica Predsedništva Nove stranke Marinika Tepić i narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS Vladimir Đukanović imali su duel za "Dojče vele", u kojem su prvi put suočili svoja mišljenja u vezi raznih tema. Polemika se vodila oko trenutne plitičke situacije u Srbiji, medija nekada i danas, dijalogu o Kosovu, Haradinaju, Albancima...

foto: Reuters

Tada je on rekao da je saradnja sa Haradinajem manje zlo.

Naime, on je nagovestio je saradnju Srba s ratnim zločincem i osvedočenim ubicom Ramušom Haradinajem i to potkrepio procenom da će Beograd tako izabrati manje zlo!

Đukanović je u razgovoru s poslanicom Nove stranke Marinikom Tepić za Dojče vele pokušao da odbrani državnu politiku prema Kosovu, pa je za mogućnost da Haradinaj pomoću glasova poslanika Srpske liste postane premijer Kosova rekao da će on za Beograd biti zapravo premijer autonomne pokrajine.

Još jedan od njegovih skorašnjih bisera je trenutak kad je on uzeo pravdu u svoje ruke! Možda nije junak Feketića, ali...

On je pre nekoliko dana na Fejsbuku napisao da je da je "samoinicijativno" uklonio štand Jehovinih svedoka sa Banjičke pijace, i pohvalio se da je time učinio dobro delo.

foto: PRINTSCREEN

Kako ova verska organizacija nema naklonost naroda, mnogo je onih koji su mu čestitali na ovom činu, dok su drugi postavili pitanje: da li je ovim poslanik učinio krivično delo, i to sve priznao na društvenim mrežama?

Jedno je sigurno - Đuka briljira, a njegove reči se pamte...i to ne po dobru...

Jer, o, da, tako je govorio Đuka!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.