VUK JEREMIĆ O SNS-U: Dovoljan je jedan udarac i srušiće se kao "KULA OD KARATA"
Foto: Nebojša Mandić

predviđa im debakl na izborima

VUK JEREMIĆ O SNS-U: Dovoljan je jedan udarac i srušiće se kao "KULA OD KARATA"

Jeremić je na skupu u prostorijama opštine Stari grad kazao da SNS može da izgubi predstojeće izbore u Beogradu jer kako je naveo, opozicija ima više glasova u glavnom gradu

Objavljeno:

Bivši predsednički kandidat Vuk Jeremić ocenio je večeras da će vlast Srpske napredne stranke (SNS) početi da se ruši "kao kula od karata" kad naprednjaci dožive prvi izborni poraz.

Jeremić je na skupu u prostorijama opštine Stari grad kazao da SNS može da izgubi predstojeće izbore u Beogradu jer kako je naveo, opozicija ima više glasova u glavnom gradu.

"U Beogradu će se voditi velika politička bitka. Ovde vlast ima manje glasova i pokušaće da uradi sve da prevari i ukrade ali neće moći", kazao je Jeremić.

foto: Zorana Jevtić

Govoreći o saradnji sa drugim strankama, Jeremić je kazao da u zajedničkom frontu ima mesta za "svakog ko se obaveže da posle izbora neće sa naprednjacima".

Bivši kandidat za predsednika Srbije ocenio je da je donošenje zakona o lustraciji i o poreklu imovine najvažniji zadatak "u novoj Srbiji".

"Povratak pristojnosti i civilizovanog dijaloga u javni prostor je neophodan i to će biti prioritet nove stranke. Bićemo stranka centra koja će se zalagati za neprikosnovenu vladavinu prava", kazao je Jeremić.

foto: Fonet

On je naveo da će nova politička organizacija koja će biti osnovana u oktobru, svom snagom podržati domaću privredu i preduzetnike.

"Aktuelna vlast svesno vodi pogubnu ekonomsku politiku, hoće da ljude drži na minimalcu, zavisne od milostinje vlasti i bez snage da se usprave. Žele robove, ne dostojanstvene i ponosne građane. Ovaj režim želi da izgubimo nadu, da se predamo", kazao je Jeremić.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.