KO NIJE ISKORISTIO BESPLATNO LETOVANJE PREKO STRANKE, DOBIĆE NOVAC KAO ZAMENU! Procureo mejl kraljice SNS botova Dragane Cerović!
Foto: Printscreen/facebook

slušajte draganU!

KO NIJE ISKORISTIO BESPLATNO LETOVANJE PREKO STRANKE, DOBIĆE NOVAC KAO ZAMENU! Procureo mejl kraljice SNS botova Dragane Cerović!

Na društvenim mrežama se pojavila nova instrukcija za tzv. botove

Objavljeno:

Dragana Cerović se opet našla u centru pažnje nakon što su njene instrukcije SNS botovima dospele u javnost. Uloga koordinatora ide joj od ruke, ali kako su njene prepiske na društvenim mrežama ugledale svetlost dana, odlučila je da od sada sa ostalim članovima komunicira putem mejla.

I opet je "procurelo" njeno uputstvo.

OVAKO ŠEFICA SNS BOTOVA KOMANDUJE: Ne kačite slike sa odmora na Fejsbuk i Tviter, javite mi se za vaučere za letovanje u Grčkoj (FOTO)

U naredbodavnom mejlu pod naslovom "uputstvo" između ostalog piše:

"Poštovane kolege

Prelazimo na novi način komuniciranja jer dosadašnja, fejsbukom i tviterom, je nesigurna pa nam se dešavalo da prepiske završe u medijima.

1.Svi aktivisti su u obavezi da zaprate na tviteru sve funkcionere stranke i da ih RT i lajkuju.

2.ZABRANJUJE se ulazak u dijalog sa našim protivnicima (osim onih koji su za to određeni) jer većina nije sposobna da to radi na adekvatan način, pa se stranka izvrgava ruglu. Nabavili smo softver koji će kontrolisati i evidentirati aktivnost svakog naloga i to će biti osnov za nagrade. "

Dakle, osim što moraju da poštuju navedena uputstva iz mejla, botovi će za svoju poslušnost biti nagrađeni. Koji bot bude najaktivniji dobiće, pretpostavljamo - najukusniji sendvič.

U mejlu je spomenut i šef - kako ga simpatizeri stranke zovu. Naravno, u pitanju je Aleksandar Vučić.

3. Kad vas pozovemo da budete šefu podrška prilikom neke njegove aktivnosti svi koji su pozvani moraju se odazvati.

Dragana Cerović

Ko nije iz objektivnih razloga iskoristio besplatno letovanje preko stranke može se prijaviti da dobije novac kao zamenu. "

Dakle, dok pola Srbije more ove godine gleda isključivo na razglednici, članovi stranke dobiće novac ukoliko su iz objektivnih razloga bili sprečeni da odu. Ko, zašto i na osnovu čega finansira tolika letovanja?

Naravno, na to pitanje odgovor ne postoji. Botovi znaju, zato su i poslušni.

foto: Printscreen/facebook

Inače, Cerovićka na svom Tviter profilu tvrdi da je ovde reč o montaži.

Da podsetimo, Cerovićka je u javnost dospela posle SMS poruke koja je kružila internetom, u kojoj opominje aktiviste da ne objavljuju fotografije sa letovanja koje SNS deli velikodušno celog leta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.