ČEDA O SAŠI JANKOVIĆU: Podmukao i neiskren, hoće da šefuje demokratama!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

opozicija ratuje

ČEDA O SAŠI JANKOVIĆU: Podmukao i neiskren, hoće da šefuje demokratama!

Jovanović nema nikakvo razumevanje za Jankovićevu ideju da raskine s DS

Objavljeno:

- Ne može se svako ko se odazove pozivu predsednka Aleksandra Vučića na dijalog o Kosovu proglašavati izdajnikom, poručio je danas lider LDP Čedomir Jovanović koji kaže da nije iznenađen što je Pokret Saše Jankovića odlučio da prekine saradnju sa DS, jer ta saradnja nikad nije bila iskrena.

foto: Fonet

Jovanović je, na konferenciji za novinare, rekao da "nema nikakvo razumevanje za tu Jankovićevu ideju da je svako ko pokuša da razgovara sa Vučićem izdajnik i da se sa Vučićem i onima koji sa njim vode zemlju može razgovarati samo o jednoj temi, a to je kako će mirno predati vlast".

NOSITE SE U TRI PI*KE MATERINE, BITANGE! Srđan Dragojević žestoko opleo po LDP i Čedi, PSOVKE PLJUŠTE SAMO TAKO! (FOTO)

foto: Beta/Miloš Miškov

Kako je naveo za njega je taj potez Jankovića nešto podmuklo i očekivano i neiskreno, kao i mnogo toga, što je, dodaje, do sada Janković uradio.

NE MOŽE I SA NAMA I SA VUČIĆEM: Janković se javno odrekao DS!

- Janković nikada nije želeo sa DS jer ne može da šefuje demokratama. Iz istog razloga, nije bila moguća saradnja njega i mene - rekao je Jovanović.

Odgovarajući na pitanje o prekidu saradnje PGS sa DS, Jovanović je rekao da ne bi da se meša Dragana Šutanovca i Saše Jankovića jer tu, kaže, ima jako malo politike.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.