Narod PLAČE, a ministri se UBIŠE OD SMEHA sa sve svećama u rukama?! ŠTA VAM JE TO TOLIKO SMEŠNO NA OBELEŽAVANJU OLUJE? (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/@ZapadTodorovic/Beta

bruka!

Narod PLAČE, a ministri se UBIŠE OD SMEHA sa sve svećama u rukama?! ŠTA VAM JE TO TOLIKO SMEŠNO NA OBELEŽAVANJU OLUJE? (FOTO)

Da li je to Vulin ispričao neki vic?

Objavljeno: 12:10h

Juče je na stadionu Fudbalskog kluba "Veternik" u Novom Sadu održana centralna državna manifestacija povodom Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u operaciji "Oluja".

foto: Profimedia

Prošle su 22. godine otkako je 4. avgusta 1995. godine oko 200.000 Srba proterano iz Hrvatske.

foto: Beta

Ovaj događaj i danas je bolna tačka za sve oni koju su bili primorani da napuste svoje domove i sa nekoliko kofera krenu u novi život.

Obeležavanju godišnjice prisustvovao je ceo državni vrh Srbije, predstavnici pokrajinske vlade i Grada Novog Sada, predstavnici Srba iz Hrvatske, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, kao i oko 30.000 ljudi.

foto: Beta

Međutim, ono što je izazvalo posebnu pažnju je fotografija na kojoj se vide ministri, koji stoje sa svećama u rukama i umiru od smeha. Mnogi građani nisu mogli da zadrže svoje suze, a ministrima je nešto bilo posebno smešno, pa nisu mogli da ostanu ozbiljni. Da li jedna ovakva manifestacija to zaslužuje?

Fotografija se brzo proširila društvenim mrežama, pa je jedan korisnik Tvitera podelio na svom profilu, uz komentar:

"I kaže meni izbeglaja: ja sam verovao Šešelju i Miloševiću a sad verujem i vama jer ste njegovi. Ja sve mislim: pali traktor, deda! Ahahaaa!"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.