ZA VUČIĆA SMO ĐUBRAD ALI SMO MU SADA POTREBNI! Branislav Lećić tvrdi da je opozicija tampon za krvava mesta!
Foto: Marina Lopičić

iskreno!

ZA VUČIĆA SMO ĐUBRAD ALI SMO MU SADA POTREBNI! Branislav Lećić tvrdi da je opozicija tampon za krvava mesta!

Potpredsednik Demokratske stranke Branislav Lečić kaže da su uslovi za učešće opozicije u "unutrašnjem dijalogu" o Kosovu oslobađanje medija i državnih institucija od Vučićeve kontrole

Objavljeno:

"Na delu je selektivno uvažavanje opozicije. Vi ste đubrad, ali ste mi sada potrebni da ispunim obećanja koja sam dao tamo gde treba. Mi bi u tom slučaju bili isključivo upotrebljeni za, što kažu, "krvava mesta" kao tampon ili vata - da upijamo ono što je krvavo, a kad je dobro, nas nigde nema", rekao je Lečić o pozivu na "unutrašnji dijalog o Kosovu" koji je uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić opoziciji.

Samostalni poslanik Đorđe Vukadinović pita zašto takav sastanak nije organizovan pre nego što je potpisan Briselski sporazum.

VUČIĆU BRATE, DŽABE TI I 350 ODSTO KAD SI OKRUŽEN SELJACIMA! Pismo o deponiji na NBG usijalo Internet!

"Pre nego što su na neki način ukinuli bezbednosne i pravosudne institucije, pre nego što su dali međunarodni broj Kosovu - tad je bilo vreme za tu vrstu društvenog dijaloga. Tada ga nije bilo, a sada se poziva na njega - to, zaista, malo miriše na retroaktivno davanje alibija aktuelnoj vlasti i gospodinu Vučiću za ono što je učino ili obećao", kaže Vukadinović.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.