A TAMAN SMO SE ZAPITALI GDE JE NESTAO TOMA! Nikolić predsedavao prvom sednicom saveta na čijem je čelu!
Foto: Zorana Jevtić

počelo je!

A TAMAN SMO SE ZAPITALI GDE JE NESTAO TOMA! Nikolić predsedavao prvom sednicom saveta na čijem je čelu!

Članovi Saveta saglasili su se da je redovno međusobno informisanje ključno za dalje unapređenje saradnje Srbije sa Rusijom i Kinom

Objavljeno: 08:01h

Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom održao je prvu sednicu kojom je predsedavao predsednik tog tela Tomislav Nikolić, na kojoj su se članovi upoznali sa dosadašnjim tokom saradnje sa Rusijom i Kinom.

Članovi saveta su pozdravili formiranje novog tela i saglasili da je zadatak Saveta da koordinacijom rada sa ministarstvima pomogne Vladi Srbije da ostvari efikasniju saradnju sa Rusijom i Kinom, u cilju rasta i daljeg ubrzanja razvoja Srbije, navodi se u saopštenju sa sednice.

Bojan Pajtić je citirao velikog pisca koji je opisivao FAŠISTE: KO SE PREPOZNAO U OVOJ REČENICI?

Članovi Saveta saglasili su se da je redovno međusobno informisanje ključno za dalje unapređenje saradnje Srbije sa Rusijom i Kinom. Na prvoj sednici članovi Saveta dogovorili su i da se kroz redovne sastanke vrši pregled i ocena usaglašenih aktivnosti.

Sednici su, kako je saopšteno, prisustvovali članovi tog tela: potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar privrede Goran Knežević, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević.

Takođe, prisustvovali su i članovi tog tela – državni sekretar u Ministarstvu finansija Mirjana Ćojbašić i državni sekretar u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Ana Langović Milićević.

Sednici Nacionalnog saveta prisustvovali su i članovi Nacionalnog saveta: Ivan Mrkić, Dejan Simić, Milan Tadić, kao i v. d. direktora Kancelarije Nacionalnog saveta Nedeljko Tenjović.

(Espreso.co.rs / Rts)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.