SEĆATE LI SE JORGOVANKINE ĆERKE KOJU JE DRŽAVNI ŠOFER VOZIO NA PREDAVANJA IZ NS U BG? Poraslo dete, sad je DIREKTORKA U RFZO!
Foto: Beta

ima li ovom kraja?

SEĆATE LI SE JORGOVANKINE ĆERKE KOJU JE DRŽAVNI ŠOFER VOZIO NA PREDAVANJA IZ NS U BG? Poraslo dete, sad je DIREKTORKA U RFZO!

Nakon skandala s korišćenjem službenog vozila u lične svrhe, ćerka Jorgovanke Tabaković je avanzovala u životu

Objavljeno: 16:46h

Pre četiri godine, ćerka guvernerke Narodne banke Jorgovanke Tabaković bila je predmet novinskih natpisa zbog korišćenja službenog vozila za odlazak na predavanja iz Novog Sada u Beograd, gde je studirala. Tad je direktor RFZO rekao da je "sve u skladu sa odlukom o slanju zaposlenih na usavršavanje".

Nakon toga, Jorgovanka Tabaković je najavila tužbu i zamolila Savet za medije da reaguje.

Kako je tad saopšteno iz RFZO, pravo na upotrebu službenog vozila za odlazak na predavanja u Beograd imaju i oni čije je mesto stanovanja manje od 200 kilometara, tu spadaju Novi Sad i Požarevac, dok zaposlenima koji dolaze sa udaljenosti veće od 200 kilometara kao što je Niš, Novi Pazar, Kruševac, plaćaju prenoćište.

VUČIĆ MI NUDI PARE I STAN DA ODEM SA SVOJE FUNKCIJE: Milan Stamatović progovorio o svemu, što mu se dešava!

“Milena Tabaković, iz Novog Sada, jedna je od dvadeset dvoje zaposlenih koji su upućeni od strane RFZO na stručno usavršavanje i ima jednaka prava kao i svi ostali polaznici. Ona na predavanja putuje sa još jednom koleginicom iz Novog Sada”, navodilo se tada u saopštenju.

I tu je prestalo da se priča o Mileni Tabaković.

Ako ste se pitali šta se u međuvremenu desilo s Jorgovankinom ćerkom, evo: u ovom trenutku, Milena Tabaković je direktorka filijale RFZO u Novom Sadu. Po svemu sudeći, onoliko usavršavanje i vožnje o trošku države su urodili plodom.

I Srbija sad ima novog direktora. Direktora, sasvim slučajno, u najbližoj srodničkoj vezi s Jorgovankom Tabaković.

Kakva slučajnost, mama visoki funkcioner SNS, a ćerka odmah direktor.

Jorgovanka je i sama svojevremeno komentarisala ćerkin položaj u RFZO, ali kako se čini, ona tu ne vidi ništa sporno.

"Moja ćerka Milena je doktor stomatologije, radi u RFZO, prošla je sve stepenike i sada radi kao pomoćnik direktora Filijale za Južnobački okrug. Za to je kvalifikovalo njeno obrazovanje, rad i zalaganje", navodila je Tabakovićeva.

Ipak, ne možemo, a da ne primetimo da Jorgovankina ćerka ide ubrzanom uzlaznom putanjom, a verujemo i da ovo nije vrhunac njenog uspeha.

foto: Printscreen / rfzo.rs

Pokušali smo da kontaktiramo filijalu u kojoj je Milena Tabaković postavljena za direktorku kako bi smo dobili komentar, ali nam niko nije odgovarao na pozive.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.