ISPLATILO SE KRITIKOVANJE VUČIĆA? Novica Tončev konačno postao ono što je dugo želeo!
Foto: Marina Lopičić

Nagrađen za rad

ISPLATILO SE KRITIKOVANJE VUČIĆA? Novica Tončev konačno postao ono što je dugo želeo!

Svečana sednica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, povodom obeležavanja 27 godina od osnivanja Socijalističke partije Srbije, održava se danas u Aleksincu

Objavljeno:

Funkcioner socijalista napokon nagrađen za svoj rad!

Funkcioneri SPS-a Novica Tončev i Dušan Bajatović danas su na svečanoj sednici te partije imenovani za potpredsednike.

Novica Tončev je rekao za"Alo!" da nema osećaj euforije jer sad preuzima i deo odgovornosti.

- Nemam osećaj euforije zato šta me funkcija potpredsednika sada obavezuje da preuzmem i deo lične odgovornost za svaki budući potez stranke. A sa druge strane ovakva odluka GO SPS potvrđuje da je rukovodstvo stranke zaključilo da su moje javne kritike u najvećoj meri opravdane. Uostalom najbolje da predsednika Dačića pitate čime sam sve zaslužio ovu funkciju, on je merodavan da to javno objasni - kazao je Tončev, koji je u proteklih nekoliko meseci znao dosta oštro da kritikuje Aleksandra Vučića.

Sednici iz opravdanih razloga nije prisustvovala Slavica Đukić Dejanović, a funkcioner Aleksandar Antić je morao sednicu da napusti ranije zbog neodložnih obaveza u Vladi Srbije.

Inače, svečana sednica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, povodom obeležavanja 27 godina od osnivanja Socijalističke partije Srbije, održava se danas u Aleksincu.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.