VUČIĆ SPASAVA SRPSKE MLADIĆE SA ZAKINTOSA? Usred haosa oko ubistva Amerikanca, predsednik danas na sastanku s Ciprasom! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

sednica visokog saveta

VUČIĆ SPASAVA SRPSKE MLADIĆE SA ZAKINTOSA? Usred haosa oko ubistva Amerikanca, predsednik danas na sastanku s Ciprasom! (VIDEO)

Predsednik Srbije u jednodnevnoj poseti Solunu

Objavljeno: 09:44h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u jednodnevnoj poseti Grčkoj, gde će u Solunu učestvovati u radu prve sednice Visokog saveta za saradnju između Srbije i Grčke, kojom predsedava grčki premijer Aleksis Cipras.

Po dolasku u Solun, predsednik Vučić razgovaraće s premijerom Grčke Aleksisom Ciprasom, a zatim će prisustvovati potpisivanju nekoliko bilateralnih sporazuma. Sastanak u Solunu biće prilika da se razgovara o međusobnim odnosima u regionu, energetskom povezivanju i velikom broju infrastrukturnih projekata.

Međutim, vrlo je moguće da će predsednik Srbije iskoristiti sastanak s grčkim premijerom Ciprasom, kako bi ispitao i nemilu situaciju na Zakintosu, u kojoj je devet mladića, među kojima sedmorica Srba ubilo Amerikanca Bakarija Hendersona.

ZBOG OVE REČENICE SU SRBI PREBILI AMERIKANCA NA ZAKINTOSU: Detalj koji je svima promakao, a koji objašnjava SVE! (VIDEO)

Naime, juče je "progovorio" srpski izbacivač iz ovog kluba, koji je ispričao šta se zapravo desilo u klubu na Zakintosu. Ovaj mladić je do detalja opisao situaciju, tuči i rekao da kada je otišao "masa Srba je nemilosrdno nastavila da tuče Amerikanca po glavi i telu".

S obzirom na to da su u javnost isplivali svi ovi detalji, očigledno je da se mladićima iz Srbije ne piše dobro, pa je vrlo moguće da će predsednik Srbije sutra sa premijerom Grčke pričati o ovom tragičnom ishodu jedne, naizgled "obične tuče".

GRČKI MEDIJI OBJAVILI ISKAZE SRBA OPTUŽENIH ZA UBISTVO AMERIKANCA: Zapanjićete se kad čujete šta oni tvrde! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.