VUČIĆEVA TAJNA VEZA S ČOVEKOM KOJI JE NAMESTIO ANĐUSA! Crvena Zvezda mu bila jemac za kredit od 387 miliona KOJI NIJE VRATIO?
Foto: Dado Đilas, Vladimir Milovanović

konačno otkriveno

VUČIĆEVA TAJNA VEZA S ČOVEKOM KOJI JE NAMESTIO ANĐUSA! Crvena Zvezda mu bila jemac za kredit od 387 miliona KOJI NIJE VRATIO?

Objavljen je i deo izveštaja nezavisnog revizora o poslovanju kluba Crvena Zvezda, gde se vidi da su nepokretnosti ovog kluba date kao garancija za kredit Markovićevoj firmi "Europark"

Objavljeno: 10:16h

Saša Mirković oglasio se pre par dana povodom montiranog hapšenja novinara i televizijskog voditelja Dejana Anđusa i otkrio pravu pozadinu privođenja. On je otkrio da iza hapšenja stoji Vučićev tajkun Milojica Marković, kome predsednik Srbije namešta milionske poslove!

foto: Zorana Jevtić

- Svojevremeno je taj Marković FK Crvena Zvezda pozajmio 2 miliona evra, zbog toga su Putevi Srbije morali da Milojici Markoviću i "Europarku", "Srem Putu" i "Kruševac Putu" (sve firme u njegovom vlasništvu) daju posao od 25 miliona evra da bi se Milojica namirio zbog novca koji je dao Vučićevim ljudima. Mogu o tome dosta, jer sam kao pomoćnik ministra saobraćaja imao uvid u sve to, a posedujem i obilnu dokumentaciju - otkrio je Saša Mirković u otvorenom pismu javnosti.

foto: Printscreen

No, sada kada se klupko odmotava, objavljen je i deo izveštaja nezavisnog revizora o poslovanju kluba Crvena Zvezda, gde se vidi da su nepokretnosti ovog kluba date kao garancija za kredit Markovićevoj firmi "Europark".

Kako stoji u izveštaju, klub je kao garanciju za kredit dao 29.068 kvadrata u Ljutice Bogdana 1a, a kako glavni dužnik, Europak, nije izmirivao obaveze počet je i postupak prodaje nepokretnosti.

foto: Nebojša Mandić

Na dan 31.decembar 2016. godine obaveze kluba kao jemca iznosile su 387.290.000 dinara.

Kredit je uzet od Nove Agrobanke koja je u stečaju. Navodi se da je tužila Europark, i dobila spor, ali podtaka o naplati nema.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.