FABRIKA ČIPOVA U SRBIJI, PENZIJE NIKO NE SME DA DIRA... KOJA JE NAJVEĆA VUČIĆEVA LAŽ? Vi birate, glasanje je počelo!
Foto: Foto/Kurir

veliki izbor!

FABRIKA ČIPOVA U SRBIJI, PENZIJE NIKO NE SME DA DIRA... KOJA JE NAJVEĆA VUČIĆEVA LAŽ? Vi birate, glasanje je počelo!

Raskrinkavamo obmane na osnovu kojih je Aleksandar Vučić prevario građane Srbije i tako obezbedio sebi mesto predsednika države. Vi birate koja je najveća! Glasajte!

Objavljeno:

Od više stotina Vučićevih laži napravili smo uži izbor od 16 najvećih za koje ćete moći da glasate na našem portalu www.kurir.rs i Fejsbuk stranici Kurira.

Ukupno 16 najvećih Vučićevih laži podeljeno je u četiri grupe, a vi ćete na portalu www.kurir.rs i Fejsbuk stranici Kurira u ČETVRTAK, 29. JUNA 2017. u 20 časova moći da glasate za drugu grupu.

SVETSKI REKORD U UGRAĐIVANJU! Vučić i kompanija hoće jarbole od 1.000 dolara DA PLATE 100 PUTA VIŠE! NAŠIM NOVCEM!

LAŽ 1: Za dve godine može biti realnost da avioni koji lete po celom svetu imaju delove koji se proizvode u Srbiji

4. oktobar 2013.

ISTINA 1: Proizvodnja čipova, prema najavama, trebalo je da počne do kraja 2015. godine, ali do danas je taj posao ostao mrtvo slovo na papiru

LAŽ 2: Kakve god reforme da preduzimamo, šta god da se zbiva, dragi prijatelji, imajte u vidu jednu stvar koju vam garantujem, penzioneri će biti poslednji u čija će prava bilo ko smeti da dira u državi. Bolje s naše grbače da se skida sve što može, a penzionerima nema šta da se uzima

10. mart 2014.

ISTINA 2: Ovim obećanjem u samom finišu kampanje, mnogi se slažu, Vučić je odneo ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima održanim 16. marta 2014. godine, ali je već sredinom septembra iste godine pogazio svoje obećanje i najavio smanjenje penzija za 10 odsto, što se dogodilo dva meseca kasnije.

LAŽ 3: Jedanput nedeljno ću primati od pet do osam i jedanput mesečno ću primati od šest do 20 ili 22, u zavisnosti od umora. I to ću raditi u nekim drugim sredinama, ne samo u Beogradu. Da bih čuo ljude šta će da kažu o lokalnim i pokrajinskim funkcionerima, da bih čuo šta će meni u lice da kažu. Da bih video da li možemo da im pomognemo.

29. maj 2016.

ISTINA 3: Vučić je 8. jula prvi put primio mali broj od 5.000 građana, koliko se prijavilo za razgovor s premijerom. Nakon toga, tek nekoliko meseci kasnije, 15. oktobra, organizovan je i drugi prijem, ovoga puta u Domu Vojske u Nišu, kad se Vlada na nekoliko dana preselila u ovaj grad. To je ujedno i poslednji put da je Vučić primao građane.

LAŽ 4: - Pre kraja godine krećemo u izgradnju pruge Beograd-Budimpešta, i da stignemo do Budimpešte za dva sata i 15 minuta - izjavio je 17. marta 2015, a potom obećao da pruga „mora da bude otvorena do 2018. godine“.

ISTINA 4: Osim što je predstavljen projekat modernizacije pruge i što su za jednu od tri deonice obezbeđena sredstva, ništa drugo nije urađeno. Radovi ni do danas nisu počeli, a ministarka Zorana Mihajlović je u maju ove godine izjavila da bi oni mogli da krenu u novembru 2017.

foto: preenscreen

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.