Šešelj je pitao Brnabićku da li je VOZILA PIJANA! Odgovor premijerke je ŠOKIRAO SKUPŠTINU!
Foto: Filip Plavčić

hit u parlamentu!

Šešelj je pitao Brnabićku da li je VOZILA PIJANA! Odgovor premijerke je ŠOKIRAO SKUPŠTINU!

Šešelj opet dominira

Objavljeno:

Lider radikala Vojislav Šešelj preuzeo je glavnu reč u Skupštini Srbiji nakon pauze i u svom izlaganju osvrnuo se na "prekršaje" Ane Brnabić.

Njega je interesovalo da li Ana Brnabić ima prijavu zbog vožnje u alkoholisanom stanju, na šta mu je ona odgovorila potvrdno.

Šešelj je na to odgovorio "To vam ne zameram“.

Međutim, lidera radikala interesovalo je i da li je Brnabić u sukobu interesa s obzirom na to da je direktor Asseco SEE njen rođeni brat, a reč je o kompaniji koja sarađuje sa Vladom Srbije.

foto: Filip Plavčić

Brnabić je rekla da je Šešelj izneo legitimna pitanja i da je ona tu informaciju prijavila Agenciji za borbu protiv korupcije kada je postala ministarka, i da je zatražila mišljenje Agencije da li je u sukobu interesa.

Odgovor agencije, kaže Brnabić, je bio negativan. A kako kaže, za vreme dok je ona bila ministarka kompanija u kojoj radi njen brat, da ona zna, nije dobila ikakav ugovor.

Ona je takođe naglasila da je tražila da se poništi tender za e-upravu na kom je ta firma izabrana za podizvođača iako je Agencija za borbu protiv korupcije rekla da nema sukoba interesa, već samo percepcije sukoba interesa.

(Espreso.co.rs / Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.