VUČIĆ: Oni koji kritikuju fontanu pričaju gluposti i ne rade ništa
Foto: Beta/Miloš Miškov

pa vi vidite...

VUČIĆ: Oni koji kritikuju fontanu pričaju gluposti i ne rade ništa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da kritike uglavnom upućuju oni koji ništa ne rade, da se naslušao prilično gluposti

Objavljeno:

Kako je rekao da svi oni koji su kritike uputili na račun fontane na Slaviji predstavlja paradigmu gluposti i laži upravo tih koji ništa ne rade.

Predsednik Srbije je naveo, odgovarajući na pitanja novinara i komentare poverenika Rodoljuba Šabića u vezi ideje jarbola i zastave koji bi bili simbol Beograda, rekao da na samo pominjanje zastave Srbije slede kritike i upitao da li to neko ima nešto protiv srpske zastave. Kako je rekao ti što ništa ne rade uglavnom znaju znaju sve da kritikuju. - Bilo bi divno da Beograd dobije dobije veliku srpsku zastavu kao jedan od simbola grada. On je (pominjući TV N1) rekao da u SAD zastavu stavljaju svuda - od kosmodroma, do donjeg veša i čarapa. - Nema gde nema zastave, a izgleda da nekome smeta srpska zastava - dodao je predsednik Republike koji je naglasio da je ponosan na srpsku zastavu. - Ako budem u mogućnosti da glasam preko interneta, glasaću za - poručio je Vučić i naveo da će biti za to uprkos željama Šabića i nekih drugih. U tom smislu Vučić se osvrnuo i na fontanu na Slaviji i upitao gde su ti stručnjaci koji su govorili da ona preliva. Kako je rekao, ona ima modernu opremu, pumpe, filtere, senzore za vetar i upitao da li oni koji i ne znaju ko je Dimtirije Tucović sada žale što u toj fontani ne mogu da peru noge. - Svašta slušam i trpim razne gluposti od nekih medijskih poslenika ali i političara koji su urušili državu - dodao je Vučić. Kako je ocenio, to što pričaju o fontani je paradigma gluposti i laži onih koji ništa ne rade. Predsednik je dodao i da se ne ljuti na one koji nisu došli na svečanost povodom njegove inauguracije. - Uopšte se ne ljutim, osim što sam se ljutio na one koji nisu hteli da pristustvuju zakletvi u Narodnoj skupštini i da čestitaju, jer je to razlika. Baš ni na koga se ne ljutim - rekao je Vučić.

Inače, da Tviter profilu poverenika za informacvije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljuba Šabića može se naći anketa u kojoj pita da li je prihvatljivo da se 200 miliona dinara potroši kako bi se u Beogradu izgradio jarbol od 120 metara visine.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.