SNS JE MAFIJAŠKA STRANKA: Aleksandar Martinović šokirao javnost ovom izjavom, sećate li se je? (VIDEO)
Foto: Fonet

maca pojede jezik?!

SNS JE MAFIJAŠKA STRANKA: Aleksandar Martinović šokirao javnost ovom izjavom, sećate li se je? (VIDEO)

Tvrdio da naprednjake finansiraju mafijaši

Objavljeno:

Aleksandar Martinović, sada poslanik SNS, nekadašnji ljuti radikal, imao je oštre reči u prošlosti o svojim naprednjačkim šefovima, ali i stranci čije boje sada zdušno brani. No, čini se da smo na neke od njih, koje su bile brutalne, zaboravili.

- Saradnja sa onima koji su nastali krađom mandata SRS nije moguća. Nikoliću i Vučiću se ne može verovati - kazao je za Novosti u martu 2012. godine.

4. jula iste godine kazao je: Zvali su me da pređem u SNS, ali moj odgovor je bio ‘ne’ jer sam lojalan Vojislavu Šešelju. Prelazak u SNS bio bi krajnje kukavički potez i okretanje leđa čoveku koji se u tamnici natčovečanskim naporima bori ne samo za sebe, nego za celu Srbiju.”

foto: Stefan Jokić

Samo koji dan kasnije, iste godine, 17. jula nastavlja: "Reč je o stranci koja od 2008. godine ne dobija ni jednog jedinog dinara iz budžeta Republike Srbije. To je apsolutni dokaz da je SNS stranka koja se finansira na apsolutno nelegalan način, da je finansiraju tajkuni, mafijaši i kriminalci."

Danas je to, čini nam se, "prohujalo s vihorom", iako je nastajanje SNS zvao "patološkom političkom pojavom".

- Kad bi sutra došli na vlast, vodili bi goru politiku od one koju vodi Boris Tadić - kazao je on jednom prilikom, komentarišući "izdajnike, Vučića i Nikolića".

Nije jedini

Oštre reči o SNS imala je i Maja Gojković.

foto: Fonet

- Pomno pratim to što politički rade Nikolić i Vučić. Nesnalaženje vladajuće koalicije im ide naruku. SNS prolazi zbog vlasti, a ne zbog sebe samog. Nema tu nekog bitnog i velikog kvaliteta, novih kadrova, programa, koje bih vrlo rado podržala... SNS je kao mehur od sapunice koji će pući ako ne osvoji vlast - govorila je 2011, već kad je njena Narodna partija pristupila Ujedinjenim regionima Srbije, a ona postala član Predsedništva ove Dinkićeve organizacije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.