POČELO JE GLASANJE! NAJVEĆA LAŽ DIKTATORA VUČIĆA: Glasajte na Kurirovoj Fejsbuk stranici!
Foto: printskrin

NAROD BIRA

POČELO JE GLASANJE! NAJVEĆA LAŽ DIKTATORA VUČIĆA: Glasajte na Kurirovoj Fejsbuk stranici!

Ne zaboravite da u komentarima napišete zašto ste glasali baš za određenu laž diktatora Vučića

Objavljeno: 19:29h

Glasanje za najveću od prve četiri laži diktatora Aleksandra Vučića je počelo.

U 22h do kada traje glasanje na našoj Fejsbuk stranici biće poznato koja laž ide u sledeći krug.

PRAVILA GLASANJA: GLASA SE NA FB STRANICI KURIRA

Ukoliko mislite da je naveća laž broj 1 (Izgradićemo jeftine stanove) u reakcijama ispod ankete pritisnite emotikon "haha". Da pobedi laž broj 2 (U 2017. prosečna plata biće 500 evra) pritisnite emotikon "wow", za laž broj 3 (Za 7 do 10 dana znaće se istina o rušenju u Savamali) pritisnite emotikon "angry", a za laž broj 4 (Neću da se kandidujem za predsednika Srbije) emotikon "sad"

Ne zaboravite da u komentarima napišete zašto ste glasali baš za određenu laž diktatora Vučića, kao i da nam date svoj predlog za najveću laž.

Posetioci su imali priliku da protekla četiri dana glasaju na portalu kurir.rs, a ovo su rezultati tog glasanja.

Svedoci smo da smo od njegovog dolaska na vlast čuli kako ćemo živeti bolje i ko zna šta još, a da smo u praksi bivali sve siromašniji, što su na svojoj koži najbolje osetili zaposleni u javnom sektoru i penzioneri.

Nažalost, svedoci smo i da građani Srbije slabo pamte, pa su zaboravili i radikalsku prošlost novoizabranog predsednika, pretnje izgovorene za skupštinskom govornicom da će za jednog Srbina stradati 100 muslimana, prelepljivanje naziva ulice Bulevar Zorana Đinđića nalepnicama s natpisom Bulevar Ratka Mladića...

Građani su verovatno zbog „kratkog pamćenja“ potpuno izbrisali iz memorije brojna obećanja „preobraćenog“ Aleksandra Vučića, za koje se u većini slučajeva ispostavilo da su najobičnija laž.

Posetioci portala Kurir.rs su u prethodna četiri dana glasali za prve četiri laži, a večeras od 19 časova organizujemo glasanje na našoj Fejsbuk stranici, kada će biti poznato koja od ponuđenih laži s najviše vaših glasova ide u sledeći krug.

foto: printskrin

Već od ponedeljka, 26. juna nastavićete da glasate za naredne četiri Vučićeve laži, u sklopu drugog kruga glasanja.

Poštovani čitaoci,

Redakcija Kurira pokrenula je glasanje za izbor za najveću laž Aleksandra Vučića.

- Svakog dana podsetićemo vas na jednu od Vučićevih laži - Moći ćete da se uverite šta je obećano, a šta je istina - Glasanje će biti svakodnevno na portalu Kurira - Glasaćete za jednu od četiri laži, podeljeno po kolima - Nakon četiri dana, moći ćete da glasate na Fejsbuk stranici Kurira - Prvo glasanje na Fejsbuk stranici biće obavljenio 24. juna u 20 časova - Nakon toga startuje novo kolo glasanja sa nove četiri laži, a zatim novo glasanje na Fejsbuk stranici Kurira - Po izboru najvećih Vučićevih laži, biće organizovano finalno glasanje na portalu i Fejsbuk stranici Kurira

POZIVAMO SVE ČITAOCE PORTALA KURIR.RS DA OSTAVE KOMENTARE U KOJIMA ĆE OBJASNITI ZBOG ČEGA IM JE BAŠ TA VUČIĆEVA LAŽ NAJVEĆA I DAJU SVOJ PREDLOG ZA NAJVEĆU VUČIĆEVU LAŽ

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.