OVO JE BORKO STEFANOVIĆ IMAO DA KAŽE O SASLUŠANJU PREDSEDNIKA AMG, ALEKSANDRA RODIĆA: Već pet godina imamo tužilaštvo i policiju koji rade na taster!
Foto: Zorana Jevtić

HAJKA

OVO JE BORKO STEFANOVIĆ IMAO DA KAŽE O SASLUŠANJU PREDSEDNIKA AMG, ALEKSANDRA RODIĆA: Već pet godina imamo tužilaštvo i policiju koji rade na taster!

Vrh vlasti, a zna se ko u ovoj zemlji o svemu odlučuje i ko kontroliše REM i Pink, u svojoj borbi zloupotrebio je ljude koji su do juče bili zaposleni u Kuriru i jeli hleb čoveka kojeg sada napadaju

Objavljeno:

Lider Levice Srbije, Borko Stefanović, izjavio je danas da je današnje saslušanje predsednika Adria media grupe Aleksandra Rodića u policiji, pritisak na Kurir i da im nije palo na pamet da reaguju na naslovnu stranu sa Jocom Amsterdamom

KAŽU "GLUPI VUČIĆ ŽELI DA POBEDI NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA", A JA SE NEĆU NI KANDIDOVATI: Predsednik je ovo obećao pre godinu dana!

- Rodićevo saslušanje je pritisak na Kurir. Već pet godina imamo tužilaštvo i policiju koji nisu nezavisni i koji rade na taster, odnosno samo onda kada ih neko pozove i kaže šta i ko treba da se procesuira. S druge strane, nije im palo na pamet da reaguju za mnoge druge naslovne strane, kao što je na primer ona sa Jocom Amsterdamom. Vrh vlasti, a zna se ko u ovoj zemlji o svemu odlučuje i ko kontroliše REM i Pink, u svojoj borbi zloupotrebio je ljude koji su do juče bili zaposleni u Kuriru i jeli hleb čoveka kojeg sada napadaju, izjavio je lider Levice Srbije Borko Stefanović.

Podsetimo, Aleksandar Rodić saslušan je danas u policiji zbog izmišljenih pretnji urednicima Srpskog telegrafa. Već nedeljama traje hajka i medijski linč na predsednika Adrija medija grupe Aleksandra Rodića preko režimskih televizija i novina, a najmonstruoznija bila je najava ubistva Aleksandra Rodića u novinama Vučićevog kuma Gorana Veselinovića.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.