KAŽU "GLUPI VUČIĆ ŽELI DA POBEDI NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA", A JA SE NEĆU NI KANDIDOVATI: Predsednik je ovo obećao pre godinu dana!
Foto: beta milos miskov, ilustracija espreso.co.rs

obećanje, ludom radovanje

KAŽU "GLUPI VUČIĆ ŽELI DA POBEDI NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA", A JA SE NEĆU NI KANDIDOVATI: Predsednik je ovo obećao pre godinu dana!

- Zarad građana Srbije, ponoviću po hiljaditi put: ne pada mi na pamet da se kandidujem na predsedničkim izborima i svakako neću biti predsednik Srbije

Objavljeno:

Novopečeni predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prošle godine u julu kategorično je odbio mogućnost da će se kandidovati za predsednika Srbije. Ovo je samo još jedno u nizu obećanja koje je tadašnji premijer, sadašnji predsednik dao građanima Srbije, a nije ga ispunio.

- Zarad građana Srbije, ponoviću po hiljaditi put: ne pada mi na pamet da se kandidujem na predsedničkim izborima i svakako neću biti predsednik Srbije - a preneli su svi mediji.

VUČIĆ JE OBEĆAO DA ĆE SVAKI TOALET U ŠKOLAMA BITI UREĐEN! Dao reč da će obići lično i škole i bolnice, pa "zaboravio"?

OČEKUJEM DA U NAREDNIH 10 DANA SVE BUDE JASNO U VEZI SAVAMALE: Ovo je Vučić rekao prošle godine u maju!

OBEĆAVAO KULE I GRADOVE, ALI STVARNO: Šta je sve Vučić izjavljivao o Beogradu na vodi!

Međutim, on je lako pogazio reč, prihvatio odluku Predsedništva svoje stranke da uđe u trku za fotelju na Andrićevom vencu, a onda i da postane predsednik Srbije.

foto: Printscreen / RTS

Bivši premijer je isto ovo obećanje dato u julu, ponovio i u oktobru, kada je tokom panel diskusije u okviru Beogradskog bezbednosnog foruma rekao da mnogi njegove političke poteze tumače kao predsedničku kampanju, on to neće uraditi.

- Kažu glupi Vučić želi da pobedi na predsedničkim izborima, a ja se neću ni kandidovati - rekao je tada Vučić.

foto: Espreso.co.rs

Ovo je samo još jedno od brojnih neispunjenih obećanja Aleksandra Vučića u poslednje tri godine, odnosno od aprila 2014, kada je prvi put započeo svoj premijerski mandat.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.