ALEKSANDAR RODIĆ POZDRAVIO DIKTATORA IZ BEOGRADA: Neću vam dozvoliti da lažnim kaznama uništite Adrija mediju!
Foto: Kurir

iskrena poruka

ALEKSANDAR RODIĆ POZDRAVIO DIKTATORA IZ BEOGRADA: Neću vam dozvoliti da lažnim kaznama uništite Adrija mediju!

Želim da vas podsetim da postoje nepristrasni evropski i međunarodni sudovi, koji će suditi pravično, ako naši sudovi budu sudili stranački

Objavljeno: 19:46h

Po povratku u Beograd pozdravljam stranačku policiju, pravosuđe i Poresku upravu. Imajući u vidu koliko ste me linčovali u medijima, veoma sam znatiželjan da saznam koji je vaš naredni korak?

Pitam se da li će me hapsiti stranačka policija, da li ću umreti u zatvoru pod sumnjivim okolnostima kao nesrećni Milorad Nikolić, koji je pisao SMS poruke protiv Vučića, ili ću možda, kao što ste najavili u vašim režimskim novinama, biti otrovan i ubijen u saobraćajnoj nesreći?

ALEKSANDAR RODIĆ ZA LIST DANAS: Ja nikada nisam bio Vučićev sluga! On se plašio Kurira!

Šta god da ste spremili protiv mene, i dalje ću snažno braniti naše pravo da istinito informišemo građane Srbije, kao i egzistenciju zaposlenih u "Adrija medija grupi". Više od 3.500 ljudi u Srbiji i regionu živi od plate u kompaniji čiji sam vlasnik i neću vam dozvoliti da lažnim kaznama to uništite.

Želim da vas podsetim da postoje nepristrasni evropski i međunarodni sudovi, koji će suditi pravično, ako naši sudovi budu sudili stranački.

Pozdrav za diktatora iz kancelarije u Vlajkovićevoj Aleksandar Rodić, predsednik "Adrija medija grupe"

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.