Naprednjačka matematika zbunila Srbiju! NOVINARI UČILI SNS KOLIKO JE VEĆINA OD 250? Obradović se uzalud pravdala (VIDEO)
Foto: B92 printscreen

MISTERIJA BROJA 128

Naprednjačka matematika zbunila Srbiju! NOVINARI UČILI SNS KOLIKO JE VEĆINA OD 250? Obradović se uzalud pravdala (VIDEO)

Pogrešili, a nisu hteli da priznaju?

Objavljeno: 15:54h

Da bi Ana Brnabić postala novi premijer potrebna je većina u Skupštini, odnosno 126 glasova od ukupnog broja poslanika (250).

SNS je danas doneo odluku da je podrži, na predlog Aleksandra Vučića, novog predsednika, ali su se oko matematike "zaigrali".

Marija Obradović je danas ispred SNS izjavila da, ako ne budu imali 128 glasova "za", ići će se na nove izbore!

Na pitanje novinara zašto 128, a ne 126, nije dala adekvatan odgovor.

- 126 je zakonski minimum. Toliko je ozbiljnih tema i problema, cela ova matematika kojoj me izlažete za mene nema svrhe, a ni za njih (građane) - kazala je ona okupljenim novinarima, tvrdeći da narod ne zanima matematika.

Ona je potom optužila novinare što se se "uhvatili" za tu brojku, kazavši da je "128 izgovorilila kao "nešto"".

Potom je kazala da je namera novinara "zlurada", i da se "igraju jer je početak radnog dana".

Ako je nekome jasno šta je mislila pod ovim, neka i nama objasni!

Pogledajte snimak od 18:24

SNS PODRŽAO ANU ZA PREMIJERA! Vučić kratko prokomentarisao: NIJE BILO LAKO!

Sastanak stranke, koji je počeo u devet sati, u centrali SNS, zakazan je posle najava da bi pojedini poslanici te stranke mogli da budu uzdržani ili da ne prisustvuju sednici kada se bude glasalo za novi ministarski tim. Vučić, kao i mandatarka Brnabić, ranije su poručili da je novoj vladi potrebna snažna podrška kako bi mogle da se nastave započete reforme.

Buru oko podrške budućoj vladi prvi je podigao lider JS Dragan Marković Palma, koji je poručio da ni on, ni poslanici njegove stranke neće glasati za Brnabićevu, zbog toga što pripada gej populaciji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.