"PRETPLATA ZA RTS SAMO PREKO MENE MRTVOG": Ovo je obećao Vučić, mi pretplatu plaćamo, a on - ŽIV!
Foto: Dado Đilas

Zašto ovaj čovek toliko obećava?

"PRETPLATA ZA RTS SAMO PREKO MENE MRTVOG": Ovo je obećao Vučić, mi pretplatu plaćamo, a on - ŽIV!

Ovo je samo jedno u nizu obećanja koje je Vučić dao

Objavljeno:

Sećate li se kada je predsednik Srbije, tadašnji prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić 2013. godine na svom Fejsbuk i Tviter profilu objavio da će TV pretplata koju plaćamo biti ukinuta?

VUČIĆ JE OBEĆAO da će radnici ambasade u Libiji biti pušteni za 48 sati. Oni su posle toga ubijeni. ZAŠTO?

"UBICA JELENE MARJANOVIĆ BIĆE UHAPŠEN U NAREDNIH 48 SATI": Zašto je Vučić ovo LAŽNO OBEĆANJE dao baš pred izbore?

PENZIJE NIKO NE SME DA DIRA, JA TO GARANTUJEM: Sećate li se kad je ovo Vučić obećao, a sećate li se šta se onda desilo?

Vučić je to rekao 24. maja, i najavio da će se ovaj njegov plan realizovati do kraja jula. Međutim, i to je, samo jedno u nizu obećanja koje Vučić nije ispunio.

foto: Fonet / Nenad Orević

- TV pretplаtа, kаo što sаm i obećаo grаđаnimа Srbije, biće ukinutа, jer jа ne pripаdаm onom tipu ljudi koji je 12 godinа obmаnjivаo grаđаne Srbije i bаvio se sаmo mаrketinškim trikovimа. To je naša obaveza, od koje nećemo odustati - napisao je Vučić, koji je nešto ranije u izjavi za "Blic" bio baš odsečan, kada je pretplata u pitanju.

- Samo preko mene mrtvog će RTS i RTV pretplatom uzimati pare od građana Srbije! Šta oni misle, da sam ja lud i naivan – rekao je Vučić.

Međutim, Skupština Srbije je 29. decembra 2015. usvojila Zakon o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis, kojim je određeno da se taksa od 150 dinara plaća uz račun za struju. I, eto, iako je izgovorio da će "jedino preko njega mrtvog građani Srbije plaćati pretplatu", ostao je živ.

foto: Fonet

Ovakvim obećanjima Vučić se služi još od 2012. godine. Pre nego je došao na vlast obećavao je kule i gradove, i nije prestajao ni kad je došao na vlast, bio premijer, a ne prestaje ni sada, kada je predsednik.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.