ČOVEK KOJI JE POBEDIO VUČIĆA KAO NIKO U OVOJ DECENIJI: Naprednjaci su opljačkali Novu Varoš i NAROD IH JE KAZNIO!
Foto: Zorana Jevtić, Fonet

ljudima je prekipelo

ČOVEK KOJI JE POBEDIO VUČIĆA KAO NIKO U OVOJ DECENIJI: Naprednjaci su opljačkali Novu Varoš i NAROD IH JE KAZNIO!

- Naprednjaci su oštetili budžet za milione dinara, zbog toga su dobili krivične prijave - kaže Radosav Vasiljević

Objavljeno: 14:09h

Juče su završeni izbori za Savete Mesnih zajednica u Novoj Varoši, gde je apsolutnu pobedu odnela vladajuća koalicija, na čelu sa Radosavom Vasiljevićem, koji je novi predsednik ove opštine od prošle godine.

Od 13 mesnih zajednica Aleksandar Vučić izgubio je u 11, a glasanje je bilo javno, zborom, odnosno dizanjem ruku.

Predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević, rekao je za "Espreso" da je Srpska napredna stranka izgubila trčeći u koracima.

foto: Fonet

- SNS nema nikakve ljude, čim izađu iz okvira imena Aleksandra Vučića gube. Ova situacija sa izborima je sasvim normalna, i zato dolazi do poraza. Njima je lični interes najbitniji, i oni su dok su bili na vlasti oštetili budžet za mnogo miliona dinara. Za te radnje dobili su krivične prijave jer su zloupotrebom službenog položaja naneli višemilionsku štetu opštinskom budžetu - rekao je predsednik opštine Nova Varoš.

foto: Fonet / Nenad Orević

Vasiljević je dodao da je Srpska napredna stranka ozbiljno opljačkala opštinu za četiri godine koliko je bila na vlasti.

- Bili su na vlasti od 2012. do 2016. godine, i to što su uradili je strašno. Narod to zna, i zato su sada ovako prošli. Neće da ih podrže, jer znaju da sve što su radili, radili su samo da bi njima bilo bolje. Ovde je narod čestit, pošten i neukaljan. Baš zato su birali ljude koji će raditi u interesu svih - rekao je Vasiljević, i dodao da je ovo ubedljiva pobeda Nove Varoši, a katastrofalan poraz Srpske napredne stranke.

(M.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.