"UBICA JELENE MARJANOVIĆ BIĆE UHAPŠEN U NAREDNIH 48 SATI": Zašto je Vučić ovo LAŽNO OBEĆANJE dao baš pred izbore?
Foto: Fonet, prtsc

Zašto je ovo izjavio?

"UBICA JELENE MARJANOVIĆ BIĆE UHAPŠEN U NAREDNIH 48 SATI": Zašto je Vučić ovo LAŽNO OBEĆANJE dao baš pred izbore?

Ovo obećanje dato je 21. aprila, neposredno pred izbore 2016. godine

Objavljeno: 22:26h

Sećamo se mnogobrojnih neispunjenih obećanja novoizabranog predsednika Aleksandra Vučića, koja su počela još pred izbore 2012. godine, kada je tvrdio da će se živeti mnogo bolje kada on dođe na vlast. Jedno od mnogobrojnih, možda i najupečatljivije, bilo je da će ubica pevačice Jelene Marjanović biti uhapšen u narednih 48 sati.

To obećanje dato je 21. aprila, samo tri dana pre izbora, i do danas nije ispunjeno. Još malo pa će biti 14 meseci kako je tadašnji premijer obećao da će rešiti "misteriju" koja se stvorila u vezi ubistva ove nesrećne pevačice.

foto: Beta

Simptomatično je vrlo što Aleksandar Vučić nije propustio priliku da neposredno pred izbore, 24. aprila prošle godine, iskoristi ubistvo pevačice Jelene Krsmanović i najavu da će slučaj "biti rešen", kao još jedan adut kod glasača, najviše onih neopredeljenih.

PENZIJE NIKO NE SME DA DIRA, JA TO GARANTUJEM: Sećate li se kad je ovo Vučić obećao, a sećate li se šta se onda desilo?

- Ono što mogu da kažem je da će ubica biti uhapšen u narednih 48 sati - izjavio je Vučić tada za beogradske medije.

Ova očigledna laž, kako se ispostavilo, možda mu je donela poneki glas na izborima. Međutim, od tog dana, Vučić se više tim povodom nije oglašavao.

Izbori su prošli, on je pobedio, i više, izgleda, nije bilo važno da li će se ovo ubistvo, jedno u nizu nerasvetljenih, razrešiti.

foto: Zorana Jevtić

Da podsetimo, Jelena Krsmanović ubijena je u subotu, 2. aprila 2016. godine. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki, nakon što je u subotu uveče policija krenula u potragu za njom kada je suprug Zoran Marjanović prijavio nestanak.

On je tada rekao da je sa suprugom i ćerkicom krenuo u šetnju, a da se Jelena u jednom trenutku odvojila kako bi otišla na trčanje, nakon čega joj se izgubio trag.

foto: Printscreen

Nalaz obdukcije pokazao je da je pevačica ubijena je sa devet udaraca tupim predmetom, međutim, zahvaljujući "sjajnoj i veoma preciznoj" istrazi, oružje kojim je Jelena ubijena još nije pronađeno.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.