NOVI PLAKATI PROTIV JANKOVIĆA: Desničari ostavili poruku pokretu, lažni pozivi za izgradnju džamija! (FOTO)
Foto: Beta

rat porukama!

NOVI PLAKATI PROTIV JANKOVIĆA: Desničari ostavili poruku pokretu, lažni pozivi za izgradnju džamija! (FOTO)

"Pokret slobodnih građana izražava zabrinutost zbog ovakvih postupaka onih koji u nama vide najveću pretnju za režim Aleksandra Vučića"

Objavljeno: 09:13h

Prostorije Pokreta slobodnih građana u ulici Ilije Garašanina u centru Beograda oblepljene su, u četvrtak 8. juna, plakatima, a ulaz u Pokret zasut je lecima sa obeležjima desničarskog udruženja SNP Naši, saopšteno je iz pokreta koji predvodi Saša Janković.

Istovremeno, na više mesta u Beogradu pojavili su se lažni leci Pokreta slobodnih građana na kojima se ističe kako se Pokret zalaže za izgradnju džamija širom Beograda, tvrde oni.

"Pokret slobodnih građana izražava zabrinutost zbog ovakvih postupaka onih koji u nama vide najveću pretnju za režim Aleksandra Vučića. U nedostatku argumenata za fer političku borbu, oni pribegavaju falsifikovanju, lažnim optužbama i uličnim akcijama koje nas vraćaju u mračna vremena iz kojih je sadašnji režim i potekao", stoji u saopštenju na njihovom sajtu.

Da podsetimo, u naselju Banovo Brdo proteklih dana zalepljeni su plakati koji Sašu Jankovića predstavljaju u negativnom svetlu.

NA BANOVOM BRDU OSVANULI PRETEĆI PLAKATI PROTIV SAŠE JANKOVIĆA: Budi dobar da ne prođeš kao cimer! (FOTO)

Na nekima od njih na engleskom jeziku piše "Budi smiren i ubij svog cimera", dok je na drugim prikazan kako gleda u svog psa dok ispod piše "Budi dobar da ne prođeš kao cimer. Morao sam, nije hteo da sluša".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.