OVO JE ISPOVEST RAZOČARANOG SNS BOTA: Sendvič, a od priloga - novac! (FOTO)
Foto: Newsweek, Ilustracija

EKSKLUZIVNO!

OVO JE ISPOVEST RAZOČARANOG SNS BOTA: Sendvič, a od priloga - novac! (FOTO)

Nagrada za dobro obavljen posao svakako nisu sendviči, mi botovi vodimo se kao da radimo marketinško-referentski posao u raznim javnim upravama i naše plate kretale su se od 45.000 do 90.000 dinara, kaže Marija

Objavljeno:

Tamo gde se prepliću strah za egzistenciju, odsustvo sopstvenog mišljenja, želja da se neko uvredi i javno ponizi, tamo gde mogu da im stave svašta u glavu, a da ih ne zaboli - tamo stanuju botovi. Posebna je to vrsta ljudi, novo je to zanimanje koje je procvetalo poslednjih godina.

Oni su partijski vojnici, beskičmenjaštvo je njihova ideologija. Kao preteča botova mogao bi se uzeti sadašnji ministar policije Nebojša Stefanović, koji se svojevremeno kao partijski junoša telefonski uključivao u emisiju „Utisak nedelje“ predstavljajući se kao Nebojša iz Beograda i hvalio svog šefa.

Adrija medija grupa i Njuzvik nominovani za svetsku nagradu u oblasti istraživačkog novinarstva!

foto: Newsweek, Ilustracija

„Trenutno živim daleko od Srbije i čekam dan kad će pravda stići sve one koji danas u Srbiji sprovode neku svoju pravdu. Oni su potpuni gospodari naših života, koji sve manje liče na živote, više na neku video-igricu koju igra uzak krug ljudi iz vlasti ili vrlo bliskih vlasti. Ja sam izašla iz tog vrzinog kola i danas mi se čini da mogu objektivno da sagledam sve ono što sam preživela u prethodnom periodu.

Razmišljala sam da sve objavim na svom Fejsbuk profilu, ali se iskreno plašim da bi me to dovelo u rizičan položaj. Zato sam se odlučila na anonimnu ispovest, to su moja saznanja i utisci koje sam stekla radeći za ‘opšte dobro’, tako mi je zapravo bilo servirano...CEO TEKST PROČITAJTE NA PORTALU NEWSWEEK.RS

(Espreso.co.rs / Newsweek.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.