KARIĆ DAO SVOJ GLAS: Ana Brnabić treba da bude novi premijer!
Foto: Filip Plavčić, prtsc

opredelio se!

KARIĆ DAO SVOJ GLAS: Ana Brnabić treba da bude novi premijer!

Karić je rekao da je uvek na strani žena

Objavljeno: 11:42h

Predsednik "BK grupe" Bogoljub Karić danas je otvoreno potvrdio da bi voleo da naslednik Aleksandra Vučića na mestu predsednika Vlade Srbije bude aktuelna ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić.

Karić je, gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije, naveo da je "nervoza" prisutna u domaćoj javnosti oko izbora novog premijera nepotrebna, jer "novi predsednik Srbije uživa podršku od 56 odsto glasova građana, te će njegov predlog mandatara svakako biti najbolji".

foto: Filip Plavčić

"Ja sam uvek na strani žena i kada bih mogao da nekoga savetujem, rekao bih mu da premijer bude žena. Zašto bi to bio zemljotres, tu nema ništa strašno? Važno je da mi imamo predsednika koji je za tri godine napravio i političku i ekonomsku revoluciju, a ko god bude premijer, vodiće već uspostavljenu politiku i biti predsednikova desna ruka. Nije važno da li će to biti Ivica Dačić ili Ana Brnabić, sve je to isto. Ja lično glasam za žene, ne samo za Anu Brnabić, već sve žene Srbije. Danas ima toliko dobrih žena koje mogu da vodu Srbije", uveren je Karić.

Podsetimo, dnevni list Kurir danas je objavio da je predsednik Aleksandar Vučić u ponedeljak prelomio i doneo odluku da će Vladu Srbije voditi upravo Ana Brnabić, jer uživa veliki ugled u stručnim krugovima, ali joj manjka političkog staža i ne poseduje nikakvo državničko iskustvo.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.