Tribina koju su SNS i LDP zabranili na Vračaru, IPAK ĆE BITI ODRŽANA!
Foto: Dostajebilo

DOSTA JE BILO

Tribina koju su SNS i LDP zabranili na Vračaru, IPAK ĆE BITI ODRŽANA!

Na tribini će govoriti Đorđe Vukadinović, Borko Stefanović i Dušan Pavlović

Objavljeno: 16:27h

Nedavno je zabranjena tribina "U potrazi za demokratijom", koja je trebalo da se održi 1. juna u sali opštine Vračar. Kako kažu iz Pokreta "Dosta je bilo", iako su na vreme zakazali salu, predstavnici SNS i LDP na Vračaru zabranili su njeno održavanje.

Na tribini, koja će se održati sutra 7. juna u 19:30 u sali Opštine Stari grad, u organizaciji vračarskog odbora "Dosta je bilo", govoriće Đorđe Vukadinović, urednik NSPM i narodni poslanik, Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije, i Dušan Pavlović, potpresednik pokreta Dosta je bilo i narodni poslanik.

foto: Fonet

"Tribina je prvobitno trebalo da se održi 1. juna u sali Opštine Vračar. Uredno je i na vreme zakazana sala, a predstavnici SNS i LDP na Vračaru zabranili su održavanje tribine čim je javno oglašena, uz izgovor da je sala zauzeta zbog maturanata. Strah od slobodnog opozicionog razgovora i kritike, zabrane, pretnje nasiljem, fizički i verbalni napadi na opozicione aktiviste postali su svakodnevnica od kako je SNS preotela vlast na Vračaru uz pomoć LDP-a. Vračarski odbor DJB neće odustati dok to ne promeni i dok Vračar ne bude ponovo bio slobodna zona demokratije", stoji u saopštenju ovog pokreta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.