STIŽU ČESTITKE: Slavlje zbog Vučića i u Kosovskoj Mitrovici! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

SLAVI SE!

STIŽU ČESTITKE: Slavlje zbog Vučića i u Kosovskoj Mitrovici! (FOTO)

Gradom je, nakon što je Vučić položio zakletvu i preuzeo dužnost predsednika Srbije, uz zvuke automobilskih sirena kružila kolona automobila sa srpskim zastavama

Objavljeno: 14:06h

U severnom delu Kosovske Mitrovice danas u podne, uz državne zastave i zvuke sirena, pozdravljeno je stupanje na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Gradom je, nakon što je Vučić položio zakletvu i preuzeo dužnost predsednika Srbije, uz zvuke automobilskih sirena kružila kolona automobila sa srpskim zastavama, a na nekim od vozila bili su postavljeni veliki posteri sa njegovim likom.

VUČIĆ POLOŽIO ZAKLETVU, PA POSLAO POLJUBAC SINU: Srbiju volim iznad svega, biću HRABAR PREDSEDNIK! (VIDEO)

foto: Espreso.co.rs

Vučić je danas u podne položio zakletvu u Skupštini Srbije i preuzeo dužnost predsednika Srbije.

Tim povodom čestitao mu je i načelnik srebreničke opštine Mladen Grujičić i još jednom zahvalio za pomoć i podršku koju Vučić i Srbija pružaju Srebrenici.

- Čestitam Vam, zahvaljujem za sve što ste učinili za Srebrenicu i nadam se da ćemo i dalje imati Vašu podršku kao predsednika Srbije - naveo je Grujičić u čestitki, poželivši uspešan rad Vučiću i dalji razvoj Srbije.

Grujičić očekuje da će Srebrenica i dalje imati podršku Srbije za realizaciju projekata i stvaranje boljih uslova za život svih njenih građana i da će Vučić ponovo posetiti Srebrenicu kada budu završeni projekti koji se finansiraju sredstvima Srbije.

Aleksandar Vučić je kao premijer Srbije obećao pomoć od pet miliona evra Srebrenici na investicionoj konferenciji u novembru 2015. godine. Nekoliko dana nakon toga Vlada Srbije je uplatila obećanih dva miliona evra u budžet Srebrenice za njegovu sanaciju i izmirenje obaveza i deficita, a tri miliona evra predviđena su za realizaciju određenih projekata za koje se opština odluči.

Radovi na realizaciji tih projekata su u toku - gradi se obdanište, počela je rekonstrukcija glavne saobraćajnice, a očekuje se da uskoro počne izgradnja proizvodne hale i izgradnja puteva i još nekih objekata sredstvima koja je izdvojila Srbija za ovu opštinu, realizujući Vučićevo obećanje u celini.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.