POSLE VUČIĆEVIH REČI "DA SE ŽIV JEDE" ZBOG KBC NIŠ STIGLA REAKCIJA: Radovi gotovi do kraja godine?! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

blagojević brzo reaguje

POSLE VUČIĆEVIH REČI "DA SE ŽIV JEDE" ZBOG KBC NIŠ STIGLA REAKCIJA: Radovi gotovi do kraja godine?! (FOTO)

Direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević kaže da je na obnovi Kliničkog centra Niš završeno 85 odsto posla, da je formirana radna grupa koja treba da ubrza radove, te da se završetak posla očekuje do kraja godine.

Objavljeno:

Rokovi za završetak rekonstrukcije postojeće zgrade KC Niš i izgradnju nove probijeni su tri puta, s obzirom da je trebalo da radovi budu završeni u oktobru prošle godine, zatim 27. marta ove, pa u maju, ali je do sada urađeno 85 odsto planiranog.

Blagojević je to izjavio nakon što je odlazeći premijer Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare rekao da se "živ pojede" zbog prolongiranja završetka KC Niš i da žali što nije bio u Nišu mesecima i pritiskao ih da urade posao.

- Radovi se privode kraju, ostalo je još 15 odsto posla da se završi" - rekao je za Tanjug Blagojević kome je nedavno povereno da zajedno sa Ministarstvom zdravlja ubrza završetak projekta.

ŽIV SE POJEDOH, TREBALO JE DA IH TERAM LOPATU PO LOPATU DA UNOSE! Vučić nezadovoljan što KC Niš nije završen dok je bio premijer!

On kaže da na terenu trenutno ima dovoljno radnika, da je svaki dan na gradilištu 500 ljudi i da je neophodno da taj broj ostane dok radovi ne budu završeni, a ne samo dok traje kontrola.

- Zbog toga će naš tim da se preseli u Niš. Procenili smo da je to neophodno kako bismo došli do cilja. Vlada Srbije u svakom trenutku mora da ima predstavnika na gradilištu koji će da preuzme konce u svoje ruke kada je realizacija ovog projekta u pitanju - istakao je Blagojević.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.