PARTIJSKO VESELJE U VRBASU: Predsednica opštine htela da plati račun od 92.892 dinara NOVCEM GRAĐANA! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook/Vrbaske tajne

Sramota

PARTIJSKO VESELJE U VRBASU: Predsednica opštine htela da plati račun od 92.892 dinara NOVCEM GRAĐANA! (FOTO)

Račun je prvobitno glasio na SO Vrbas, a potpisala ga je Marjana Maraš, sve dok nije dospeo u javnost

Objavljeno:

Uoči lokalnih izbora koji su u Vrbasu održani 23. aprila, a u jeku predizborne kampanje, upriličena je konvencija na kojoj su predstavljeni kandidati SPS-a za odbornike i politički program za ovu opštinu.

Nakon partijskih aktivnosti, u ugostiteljskom objektu „CSK“ u Vrbasu na hranu i piće je potrošeno 92.892 dinara.

Račun je prvobitno glasio na SO Vrbas i potpisala ga je predsednica Skupštine opštine Vrbas Marjana Maraš. Međutim, čim je dospeo u javnost posredstvom fejsbuk stranice „Vrbaske tajne“, račun je antidatumiran i Maraš ga je platila gotovinom. Ipak, koliko li je samo slučajeva za koje se nikada ne sazna?

Komentarišući vrbaški slučaj, novinarka VOICE-a, Ranka Ivanoska napominje da će u javnost retko kad isplivati sličan račun.

– Postoji neka dogovorena diskrecija, praktično „zavet ćutanja“ između restorana i političara u oni odlaze da bi trošili novac poreskih obveznika na reprezentacije i jako retko se desi da neki račun ispliva i prikaže koliko se popilo i pojelo.

Ivanoska se ujedno pita, kolika je uopšte opravdanost reprezentacija?

– O čemu se radilo? Da li je došla neka delegacija, investitor koji će stvarno građanima nešto da poboljša ili da podigne životni standard i kvalitet života u lokalnoj zajednici? U slučaju iz Vrbasa, to se svakako neće dogoditi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.