Gašića kritikuju samo oni OD ZLA OCA I JOŠ GORE MAJKE! Od ovog će vam se dići kosa na glavi!
Foto: Reuters

Saopštenje za anale

Gašića kritikuju samo oni OD ZLA OCA I JOŠ GORE MAJKE! Od ovog će vam se dići kosa na glavi!

SNS je naveo da su zadovoljni što "pravo takve opskurne likove sa srpske političke scene" ljuti što će na čelo BIA doći upravo Gašić

Objavljeno: 16:35h

Srpska napredna stranka na svom zvaničnom sajtu izdala je saopšetenje za medije povodom postavljanja Bratislava Gašića na mesto direktora BIA.

NISAM KERAMIČAR, OVO JE MOJE PRAVO ZANIMANJE: Bata Gašić je, verovali ili ne, BAŠTOVAN! - Povodom imenovanja Bratislava Gašića na mesto direktora BIA, jedan za drugim, od zla oca i još gore majke, javljaju upravo oni koji su direktno zgazili institucije u Srbiji i radili u interesu svih drugih, samo ne u interesu svog naroda. MOŽDA ĆE U BIA BITI BUDNIJI: Gašić spavao u kanalima koje je kopao, pa dobio otkaz?! (FOTO)

- Isti oni koji su uveli strane agenture na velika vrata u svaku poru bezbednosnog sistema Srbije, za šaku dolara prodali načela suverenosti i nezavisnosti države, za vreme čije vladavine su institucije učestvovale u ubistvu premijera, a politička ubistva bila normalna i redovna pojava, oni koji su direktno učestvovali čak i u likvidacijama na ulicima – sada se nadaju da su građani Srbije zaboravili šta su nekada radili i u čije ime su razarali suverenitet i nezavisnost naše države, navode u saopštenju.

SRBIJA NA KOLENIMA: Ovo su svi gafovi novog šefa BIA! (VIDEO)

SNS je naveo da su zadovoljni što "pravo takve opskurne likove sa srpske političke scene" ljuti što će na čelo BIA doći upravo Gašić. - To znači samo jedno: da je pravi čovek na pravom mestu i da će bezbednost Srbije i svih njenih građana biti na najvišem mogućem nivou. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.