ŠOKANTNE ODLUKE PADAJU: Novog premijera ćemo BIRATI NA IZBORIMA!
Foto: AP

NEMA NA IZVOL`TE

ŠOKANTNE ODLUKE PADAJU: Novog premijera ćemo BIRATI NA IZBORIMA!

Izabrani predsednik Aleksandar Vučić ozbiljno razmišlja da umesto imena novog premijera javnosti saopšti datum vanrednog glasanja

Objavljeno:

Izabrani predsednik Aleksandar Vučić najbliži je odluci da umesto imena novog premijera javnosti saopšti datum vanrednih parlamentarnih izbora, saznaje Kurir u vladajućoj koaliciji. Kako otkriva naš sagovornik iz vrha vlasti, nova provera na biralištima stvorila bi jasniju sliku o tome ko treba da preuzme kormilo u Nemanjinoj 11, a novi premijer bi dobio pun mandat da radi zacrtane poslove.

foto: Fonet

- U situaciji kada treba da odredi svog naslednika na premijerskom mestu, Vučić je procenio da mu je bolje da za to prethodno dobije potvrdu na biralištima, i tako izbegne potrese unutar SNS i koalicije koju je okupio. Već je i licitiranje o imenu budućeg premijera stvorilo nepotrebna talasanja, što samo govori o tome da će biti problema koga god da sada izabere - objašnjava izvor Kurira.

Vučić je kukavica, očekujte NOVE PARLAMENTARNE IZBORE: Živković ponovo izabran na čelo NOVE STRANKE! Ukoliko zaista saopšti ovakvu odluku i šokira svoje političke oponente, Vučić će sasvim sigurno u vanredni izborni paket ubaciti i izbore za Beograd. Uostalom, aktuelni premijer i lider SNS već je najavio da će gradonačelnik prestonice Siniša Mali otići s tog mesta tokom letnjih meseci, dakle pre nego što mu sledeće godine istekne mandat.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.