Vučić je kukavica, očekujte NOVE PARLAMENTARNE IZBORE: Živković ponovo izabran na čelo NOVE STRANKE!
Foto: Printscreen / Skupština Srbije

padaju teške reči

Vučić je kukavica, očekujte NOVE PARLAMENTARNE IZBORE: Živković ponovo izabran na čelo NOVE STRANKE!

Živković ističe da "ovaj režim ne može da se popravi", ali i da se neće saplesti sam od sebe, već mu se u tome mora pomoći

Objavljeno:

Izbori će biti sigurno ove godine, beogradski, a šuška se i o parlamentarnim, jer je Aleksandar Vučić politička kukavica koja ne sme da pusti beogradske izbore bez nekih drugih, ocenio je danas predsednik Nove stranke Zoran Živković koji je reizabran na tu funkciju na današnjoj izbornoj skupštini Nove.

Raspisaće parlamentarne izbore 99 odsto, rekao je Živković i napomenuo da "već od sutra, odnosno ponedeljka" mora da počne rad opozicionih stranaka na stvaranju uslova za izbore koji će dovesti do normalne, zdrave Srbije koju zaslužuju građani Srbije.

Živković ističe da "ovaj režim ne može da se popravi", ali i da se neće saplesti sam od sebe, već mu se u tome mora pomoći.

foto: Filip Plavčić

"Pred nama su teški dani, koji mogu da se pretvore u uspešno vreme", rekao je Živković i naglasio da mu je ovo poslednji mandat kao predsednika Nove.

Živković je, govoreći o sutrašnjem osnivanju pokreta koji će voditi nekadašnji ombudsman Saša Janković, rekao da je to bila tema izbore skupštine Nove stranke.

"Dali smo veliki doprinos kampanji Jankovića na predsedničkim izborima i kada taj pokret bude osnovan i kada budu jasni i precizni ciljevi, način organizacije, metodologija donošenja odluka, da će Nova stranka ozbiljno razmisliti i doneti odluku o daljoj saradnji", rekao je Živković.

foto: AP

"To je ono što možemo da kažemo sada, jer ni u javnosti, niti nama personalno i stranački niko nije poslao nikakve programe i dokumenta oko kojih bismo mogli da se izjasnimo", dodao je Živković.

Stranka je, rekao je on, ovlastila predsedništvo Nove da donese odluku o eventualnoj daljoj saradnji.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.