RUSKI MEDIJI: Novi posao Tomislava Nikolića u pripremi!
Foto: Beta

neverovatno!

RUSKI MEDIJI: Novi posao Tomislava Nikolića u pripremi!

Sputnjik podseća da je savetnica još aktuelnog predsednika Stanislava Pak prva za ovu rusku agenciju najavila da će Nikolićevo novo angažovanje biti vezano za unapređivanje odnosa Srbije sa Rusijom i Kinom
Objavljeno:

Nacionalni Savet za saradnju sa Rusijom i Kinom koji će u narednom mandatu voditi dosadašnji predsednik države Tomislav Nikolića zvanično će biti osnovan ove nedelje na redovnoj sednici Vlade Srbije, piše "Sputnjik".

Nikolić će, kako je potvrđeno ovom portalu, preuzeti novu dužnost čim u junu preda dužnost šefa države novoizabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Prema našim informacijama, Nacionalni savet biće zadužen za strateško, ali i operativno održavanje i jačanje celokupnih veza sa Moskvom i Pekingom - političkih, ekonomskih, infrastrukturnih, energetskih, trgovinskih, kulturnih

foto: Zorana Jevtić

Naši izvori prenose da su se Nikolić i Vučić dogovorili da se osnuje Savet, a još se samo čeka povratak aktuelnog premijera i budućeg predsednika Srbije iz Pekinga.

Sputnjik podseća da je savetnica još aktuelnog predsednika Stanislava Pak prva za ovu rusku agenciju najavila da će Nikolićevo novo angažovanje biti vezano za unapređivanje odnosa Srbije sa Rusijom i Kinom.

(Espreso.co.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.