Krstić tvitnuo: "KO KAŽE DA ZA TEODORU TREBA 300.000 EVRA?", pa obrisao post! Šapić mu BRUTALNO ODGOVORIO: Bruko i sramoto Srbije!
Foto: Zorana Jevtić, Petar Lazović, kurir

može da izbriše 1000 puta

Krstić tvitnuo: "KO KAŽE DA ZA TEODORU TREBA 300.000 EVRA?", pa obrisao post! Šapić mu BRUTALNO ODGOVORIO: Bruko i sramoto Srbije!

Krstić je u međuvremenu obrisao tvit, koji je izazvao ogorčenje i besne reakcije na društvenim mrežama, a danas mu je u ime fondacije Budi human odgovorio i Aleksandar Šapić
Objavljeno: 23:30h

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić je juče objavio tvit u vezi prikupljenog novca za lečenje male Teodore Vranješević, u kome izražava sumnju da je za terapiju potrebno 300 000 evra. Krstić je u međuvremenu obrisao tvit, koji je izazvao ogorčenje i besne reakcije na društvenim mrežama, a danas mu je u ime fondacije Budi human odgovorio i Aleksandar Šapić.

TEODORA, NASTAVI DA ŽIVIŠ MOLIM TE! Napiši sebi pismo koje ćeš otvoriti za 30. rođendan... Pismo ovog oca nateraće vam suze na oči! (FOTO)

U duskusiji nastaloj povodom njegove izjava Krstić je naveo da "nije ovde u pitanju ni jedno konkretno dete", već da ga zanima koja naša ustanova proverava cenu i valjanost lečenja u inostranstvu. Takođe je zapitao "da li su roditelji edukovani da znaju šta im daju u stranim bolnicama koje im traže 300 ili 500 hiljada evra?".

Krstiće tvit je naišao na veoma negativne kritike, a tim povodom se oglasio i Aleksandar Šapić u ime fondacije "Budi human", koji je na svom fejsbuk profilu veoma oštro odgovorio Krstiću. Njegov odgovor prenosimo u celosti:

"Poštovani gospodine Nebojša Krstiću, bivši savetniče Predesdnika Republike Srbije, a danas marketinški stručnjače.Primoran sam da Vam kažem nešto što nikad nikome izgovorio nisam.Vi ste bruka i sramota ovoga društva i zemlje Srbije i sramota me je što živim u istoj zemlji i vremenu sa Vama.Kad ste odlučili da se javno "pitate" ko to odlučuje koliko kom detetu treba novca za lečenje, gde idu te pare i zašto se diže tolika buka u javnosti da bi se skupljale pare za " neko dete"?

Odgovoriću Vam sledeće...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.