Babić ne može biti direktor Koridora Srbije! To je kršenje zakona! (VIDEO)
Foto: Fonet

kako sad to?

Babić ne može biti direktor Koridora Srbije! To je kršenje zakona! (VIDEO)

Pokret "Dosta je bilo" izdao je saopštenje povodom izbora funkcionera SNS za direktora Koridora Srbije u kome ukazuje na fingiranje konkursa
Objavljeno: 12:11h

Funkcioner SNS, Zoran Babić, poznat je javnosti po brojnim glupostima koje je uspeo da smisli i izgovori za govornicom u Skupštini Srbije, nedavno je izabran za direktora Javnog preduzeća Koridori Srbije.

Ta odluka je u direktonoj suprotnosti sa Zakonom o javnim preduzećima koji propisuje da direktor ovog preduzeća mora imati najmanje tri godine radnog iskustva na poslovima kojima se bavi javno preduzeće kao i da ne sme biti partijski funkcioner.

foto: Fonet

Povodom njegovog izbora, oglasio se pokret "Dosta je bilo" koji je upozorio da su vlasti ovom odlukom izigrale Zakon i da je javni konkurs fingiran.

U saopštenju za javnost oni postavljaju pitanje koji je to kvalifikacijama i radnim iskustvom Zoran Babić zaslužio da vodi javno preduzeće koje treba da zavši izgradnju Koridora 10.

NAPREDNJAK SUROVI PROGONI UREDNIKE I NOVINARE: Ko je ovaj čovek?

Inače, Babić, koji je u prethodnom sazivu Skupštine Srbije bio šef poslaničke grupe SNS, diplomirao je na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i stekao zvanje diplomiranog mašinskog inženjera. Upisao master studije Univerziteta privredne akademije u Novom Sadu - Poslovna ekonomija i finansije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.