ZUKORLIĆ I AMBASADOR EMIRATA razgovarali o budućoj saradnji na SVIM POLJIMA!
Foto: Privatna arhiva

sastanak

ZUKORLIĆ I AMBASADOR EMIRATA razgovarali o budućoj saradnji na SVIM POLJIMA!

Zukorlić je istakao da je dolazak emiratskih investicija u Srbiju veoma pozitivno uticao na odnos srpske javnosti prema arapskom i muslimanskom svetu
Objavljeno:

Na sastanku upriličenom u Beogradu, narodni poslanik Muamer Zukorlić i ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata Džuma Rašid Al Daheri razgovarali su o budućoj saradnji na privrednom, kulturnom i svim drugim poljima.

Zukorlić i Al Daheri su se saglasili da je unepređenje prijateljskih odnosa UAE i Srbije od izuzetnog značaja za sve građane obe zemlje, te da su intenzivne investicije ovog arapskog partnera u Srbiji potvrda poverenja najvišeg ranga.

foto: Privatna arhiva

Tom prilokom Zukorlić je istakao da je dolazak emiratskih investicija u Srbiju veoma pozitivno uticao na odnos srpske javnosti prema arapskom i muslimanskom svetu, i preneo zahvalnost građana Novog Pazara za obilne donatorske investicije darovane ovom kraju.

Njegova ekselencija ambasador Džuma izražavajući zadovoljstvo zbog susreta istakao je važnost opredeljenja UAE da bude konstruktivan faktor u Srbiji i široj regiji, na obostrano zadovoljstvo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.