ALEKSANDAR VUČIĆ OBJAVIO KADA ĆE SRBIJA PONOVO NA IZBORE
Foto: Tanara Trajković

NAJNOVIJA VEST

ALEKSANDAR VUČIĆ OBJAVIO KADA ĆE SRBIJA PONOVO NA IZBORE

Tada ćemo imati predsedničke, parlamentarne, beogradske, pokrajinske

Objavljeno:

Aleksandar Vučić obratio se u nedelju veče na drugoj konferenciji za medije u izbornom štabu liste "Srbija ne sme da stane", odmah nakon prvih rezultata izbora, gde je između ostalog spomenuo i kada bi Srbija ponovo mogla na izbore.

Spominjanje izbora usledilo je nakon opisivanja kako je izgledala kampanja političkih partija ove godine.

"Sad nešto da od mene kao političkog veterana nauče učesnici na političkoj sceni. Mnogi misle da dođe vreme da neko dođe na vlast zato što je on tako odlučio, zato što dugo nije bio na vlasti ili zato što je neko drugi dugo bio na vlasti. Nikada to nije razlog. Neko može da bude mnogo dugo na vlasti ako dobro vlada iako je to veoma redak slučaj. Ali morate da vodite drugačiju kampanju, našim protivnicima da se zahvalim jer su izabrali najlošiji put... Nađite način da predstavite svoj program a ne da napadate nečiju porodicu. Imate vremena do 2027. godine da to naučite", poručio je, a potom potvrdio:

"Sledeći izbori će biti 2027. godine, tada ćemo imati predsedničke, parlamentarne, beogradske, osim ako se nešto ne desi u međuvremenu, pokrajinske, a do tada je vreme da razvijamo svoju zemlju."

Potom je čestitao na izbornim rezultatima protivnicima, zatim zahvalio našem narodu iz celog regiona, ljudima koji pripadaju drugim narodima, jer je i "u Novom Pazaru odneta ubedljiva pobeda"...

(Espreso/Telegraf/S.Ž./Preneo M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.