INCIDENTI NA IZBORIMA: Aktivisti pretučeni u Vrbasu, u Zaječaru obećavali burek za glas!
Foto: Kurir

napeto

INCIDENTI NA IZBORIMA: Aktivisti pretučeni u Vrbasu, u Zaječaru obećavali burek za glas!

Čudo bi bilo da jučerašnji izbori u pet lokalnih samouprava - Kovinu, Kosjeriću, Zaječaru, Odžacima i Vrbasu - nisu prošli bez incidenata.
Objavljeno:

Najviše muka imali su, izgleda, socijalisti. Odbor SPS u Vrbasu prijavio je napad na dvojicu aktivista, kojima je, kako su naveli, na izlazu s parkinga ispred biračkog mesta put preprečilo desetak automobila registracija različitih mesta iz Vojvodine, prenosi Kurir.

- Prišao mi je čovek, rekao da izađem i pitao za koga radim. Rekao sam da sam na terenu kao omladinac SPS. Čovek mi je rekao da mi ne pada na pamet da dalje išta radim po terenu i udario me po licu. Martin Samardžić je izleteo iz auta da me odbrani, ali ga je ovaj bukvalno pesnicom bacio na zemlju - ispričao je Dada Milović iz SPS.

VUČIĆ I NIKOLIĆ NA DVOČASOVNOM SASTANKU U VLADI: Fokus bila bezbednosna situacija i budući politički koraci!

Inače, u Vrbasu su se neki potrudili da im glasači ne pešače po hladnom danu, pa su im organizovali prevoz do biračkih mesta, a u Zaječaru su otišli korak dalje. Tamošnji socijalisti su se rukovodili idejom da je ljude najlakše pridobiti preko punog stomaka, pa su glasače mamili burekom.

Na društvenim mrežama osvanuo je „poziv za glas“ Bobana Radonjića, kandidata SPS iz Zaječara, koji je obavestio sugrađane da će, ako glasaju za kandidata SPS, danas moći da računaju na besplatan doručak, ali pod uslovom da prilože fotografiju kojom dokazuju da je glas otišao SPS. SNS je juče saopštio da je u Vrbasu napadnuto dvoje njihovih aktivista, kojima je uz pretnje i psovke otet stranački materijal. Kako su naveli, njih je napalo sedam nepoznatih osoba.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.